Zήνα Κουτσελίνη: Ποιον θεωρεί μεγάλο νικητή της χρονιάς

«Οι Ράδιο Αρβύλα τσουβάλιασαν τα πράγματα γιατί ήταν θυμωμένοι» ανέφερε

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Ζήνα Κουτσελίνη: «Φέτος υπήρξαν προσβολές που ήταν μηνύσιμες»

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανέφερε πως αυτή ήταν μία χρονιά με έντονη επικαιρότητα. 

«Τα Τέμπη ήταν όλες οι τραγωδίες μαζί. Θα το κουβαλάω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Υπήρξε αυτοπροβολή και κανιβαλισμός από πολλούς στο θέμα των Τεμπών. Οι Ράδιο Αρβύλα τσουβάλιασαν τα πράγματα γιατί ήταν θυμωμένοι. Ο Μουτσινάς χειρίστηκε καλά το θέμα» ανέφερε η καταξιωμένη δημοσιογράφος.

Η Ζήνα Κουτσελίνη  αποκάλυψε και ποιον θεωρεί νικητή αυτής της χρονιάς ενώ μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τη Φαίη Σκορδά, τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Προσπαθούν να σας παγιδεύσουν»

«Ο μεγάλος νικητής έχει ονοματεπώνυμο:Γρηγόρης Αρναούτογλου. Το βραδινό αυτό που παρουσιάζει είναι απέναντι σε μεγαθήρια και έχει ένα ικανοποιητικό ποσοστό τηλεθέασης. Το δέκα το βάζω στον Γρηγόρη γιατί τα χρήματα που παίρνει τα αξίζει».

Παράλληλα η καταξιωμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανέφερε πως η εκπομπή που παρουσιάζει την έκανε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα. 

«Η Zήνα αποφάσισε αυτή τη χρονιά  να μη τη στενοχωρεί τίποτα. Η αγκαλιά του παιδιού της είναι βάλσαμο. Αυτή την αλλαγή την οφείλω στην εκπομπή που παρουσιάζω. Άλλαξε ο τρόπος που σκέφτομαι. Αν με πληγώσεις, θα σε αφήσω να με πληγώσεις και ξέρεις γιατί; Γιατί πιστεύω στη συγχώρεση και στο αύριο που εσύ θα έρθεις και θα μου πεις συγγνώμη» τόνισε χαραακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top