Η Βίκυ Καγιά αφήνει το GNTM και γίνεται πρωταγωνίστρια σε ταινία!

«Δε θέλω να ασχοληθώ με νέα τηλεοπτικά πρότζεκτ φέτος»

Δείτε ένα απόσπασμα από όσα είπε η Βίκυ Καγιά στην εκπομπή «Star Guest»

Ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή του Βαγγελή Χαρισόπουλου στο StarX.gr, «Star Guest», έκανε η αγαπημένη του φίλη και επί χρόνια συνάδελφος στο Shopping Star, Βίκυ Καγιά.

Βίκυ Καγιά: Τα κατάξανθα παιδιά της κάνουν ιππασία στην παραλία

Η επίτιμη καλεσμένη του γνωστού σχολιαστή/standup comedian μίλησε για όλα! Αρχικά είπε ότι δεν την πειράζει καθόλου που κάποιοι τη θεωρούν ως την «κακιά» του GNTM, γιατί όλα όσα έχει πει κατά καιρούς στα μοντέλα που πέρασαν από τις auditions και το σπίτι του διαγωνισμού μόδας, τα έχει πει μόνο για καλό.Είναι οι συμβουλές της σαν μαμά!

Η Βίκυ Καγιά αφήνει το GNTM και γίνεται πρωταγωνίστρια σε ταινία!

Στην ερώτηση του παρουσιαστή αν θα ήθελε να γίνει η κόρη της, Μπιάνκα, μοντέλο, η Βίκυ απάντησε πως εκείνη θα το ήθελε, αλλά ο πατέρας της μικρής, Ηλίας Κρασσάς, δεν το θέλει καθόλου. 

Καγιά - Κρασσάς: Η... ιστορία ενός έρωτα δέκα ετών μέσα από φωτογραφίες!

Δείτε όλες τις εκπομπές στο starX

βικυ καγιά

Οικογενειακές διακοπές για τη Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά με τα παιδιά τους Κάρολο και Μπιάνκα/ Instagram

«Δε θέλω να κάνω νέα τηλεοπτικά πρότζεκτ και δε θα μου λείψει το GNTM»

βικυ καγια

Η Βίκυ Καγιά είπε στη συνέχεια, πως φέτος χρειάζεται μία ανάπαυλα. Δε θέλει να ασχοληθεί με κανένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Επίσης τόνισε ότι το GNTM δε θα της λείψει, γιατί πέρυσι κουράστηκε. Είναι ένα πρόγραμμα που λατρεύει, αλλά όπως είπε, ήρθε η στιγμή να ξεκουραστεί λίγο.

«Νομίζω πως το πρόγραμμα έχει ‘’παγώσει’’ και δε θα βγει φέτος» ανέφερε για την αγαπημένη εκπομπή μόντελινγκ και μόδας.

Η Βίκυ Καγιά για την ταινία «Πολύδροσο» στην οποία πρωταγωνιστεί

καγιά

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στον Βαγγέλη για την κινηματογραφική ταινία «Πολύδροσο» στην οποία πρωταγωνιστεί και υποδύεται μία μάνα. Πρόκειται για ταινία του Αλέξανδρου Βούλγαρη («The Boy»), που επιμελήθηκε τη μουσική με τη σύντροφό του, Ευαγγελία και αναμένεται πρώτα στα Κινηματογραφικά Φεστιβάλ και ύστερα και στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Όταν μου έκανε την πρόταση, νόμιζα πως δεν σοβαρολογεί. Δεν το πίστευα. Λέω ΄΄τι να με κάνει εμένα;’’» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά στην εκπομπή «Star Guest» του Βαγγέλη Χαρισόπουλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top