Αλήθειες με τη Ζήνα: Τι θα δούμε τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη

Μεγάλη Εβδομάδα, μεγαλύτερες Αλήθειες

Αλήθειες με τη Ζήνα

Μεγάλη Εβδομάδα, μεγαλύτερες Αλήθειες. Από τη Μ. Δευτέρα 10/4 έως και τη Μ. Τετάρτη 12/4, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν αλλάζει περιεχόμενο, ακολουθεί, όμως, το κατανυκτικό πνεύμα των ημερών και προσαρμόζει τη θεματολογία της, παρατείνοντας τη διάρκεια της εκπομπής κατά μία ώρα, προβάλλοντας για το Άγιο Πάσχα θέματα της χριστιανοσύνης, όπως με συνέπεια κάνει κάθε χρόνο.

Δείτε εδώ όλες τις εκπομπές Αλήθειες με τη Ζήνα

Αποστολές από το Άγιο Όρος μέχρι και το νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο, συνεντεύξεις ιερωμένων και πνευματικών πατέρων, σπάνια ντοκουμέντα της Ορθόδοξης παράδοσης και μαρτυρίες, που θα συγκλονίσουν. Μεγάλη εβδομάδα, μεγαλύτερες αλήθειες μέχρι τις 15:00.

Επίσης, η εκπομπή και η Ζηνα Κουτσελίνη ανοίγουν την αγκαλιά τους για μια ακόμα χρονιά σε τρεις φορείς, που φροντίζουν με αγάπη παιδιά και ενήλικες, που έχουν ανάγκη.

Τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου η εκπομπή στήριξε τα Παιδικά Χωριά SOS, έναν φορέα παιδικής προστασίας, που αγκαλιάζει με αγάπη και φροντίδα τα παιδιά που για κάποιο λόγο δεν μπορούν να μεγαλώσουν με τους βιολογικούς τους γονείς.

Τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου βρισκόμαστε δίπλα στο «Χαμόγελο του παιδιού», το σύλλογο που φροντίζει για να έχουν όλα τα παιδιά ένα ΧΑΜΟΓΕΛΟ!

Τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου η εκπομπή στέκεται στο πλευρό του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Η Ηλιαχτίδα», που έχει στόχο την παροχή στα παιδιά με νεοπλασία, που κατάγονται από την Κρήτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top