TractioN: Κώστας και Μάνος Στεφανής στην Άγρια Δύση της... Κορίνθου

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής 9/4

Δείτε το trailer της σημερινής εκπομπής

Ο Κώστας Στεφανής και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε ειδική αποστολή εξερεύνησης της… Άγριας Δύσης στο Σοφικό Κορινθίας, μια περιοχή η οποία προσελκύει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα χάρη στο The Ranch, με τρία υπέροχα οχήματα: το Ford Puma Vivid Ruby, τη Mercedes GLC 400e και το VW Polo GTI!

Δείτε όλα τα επείσοδια της εκπομπής TractioN

Ο στόχος της ομαδικής εξόρμησης γίνεται για να επιβεβαιωθεί πανηγυρικά ότι το TractioN δοκιμάζει πάντοτε τα πιο καυτά μοντέλα της σημερινής αυτοκίνησης αλλά και για να αποδείξει ότι σε κοντινή απόσταση μπορεί ο καθένας να βρει έναν μικρό παράδεισο, μακριά από τη μεγαλούπολη.

Το TractioN στο Σοφικό Κορινθίας

Σε ό,τι αφορά στα αυτοκίνητα, ο Κώστας Στεφανής και η ομάδα του TractioN οδηγούν το πιο δυναμικό SUV της Mercedes, την Plug-In Hybrid και τετρακίνητη GLC 400e.

Παράλληλα, ο φακός της εκπομπής παρακολουθεί την άνεση και την ολόπλευρη ποιότητα του Ford Puma, στην ολοκαίνουργια έκδοση Vivid Ruby, με πολλά ατού ως προς την πρωτοτυπία της εμφάνισής του, την άνεση αλλά και τον εξοπλισμό του.

Το τρίτο αυτοκίνητο, που παρουσιάζει το TractioN με φόντο τη μαγευτική φύση του Σοφικού Κορινθίας, είναι το «δαιμόνιο» VW Polo GTI. Πανίσχυρο με κινητήρα τούρμπο 207 ίππων και έντονα σπορτίφ χαρακτήρα, το VW Polo υπογραμμίζει την αιώνια, ακαταμάχητη γοητεία των μικρών GTI.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής: 

  • HYUNDAI BAYON: Ο Θωμάς Ευθυμίου και Ινώ Στεφανή παρουσιάζουν αναλυτικά το πιο... φρέσκο Crossover SUV της Hyundai, ένα αυτοκίνητο ειδικά σχεδιασμένο για την Ευρώπη και για ανθρώπους με ποικίλες ανάγκες και ανησυχίες. Ακόμη και το όνομά του αποτελεί μια μικρή περιπέτεια, καθώς το «Bayon» προέρχεται από την πόλη Bayonne, την πρωτεύουσα της Γαλλικής Χώρας των Βάσκων και έναν από τουςομορφότερους προορισμούς στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας. Και, όπως λέμε στο TractioN, το ταξίδι ξεκινά πάντα από ένα όνομα, μία λέξη!
  • DUCATI DESERT X: Ο Θανάσης Χούντρας επιδεικνύει τις εκπληκτικές δυνατότητες της νέας, επιβλητικής και πολυτάλαντης Ducati Desert X! Μια μοτοσικλέτα φτιαγμένη για να εξάψει τα όνειρα και τις επιθυμίες κάθε λάτρη της δίτροχης περιπέτειας. Η Ducati σχεδίασε την Desert X αξιοποιώντας την επιτυχία της Multistrada, προσθέτοντας στοιχεία από σκληροπυρηνικα μοντέλα εντούρο. Θαυμάστε ελεύθερα, με την άδεια του Traction!

Κώστας Και Μάνος Στεφανής στο Traction

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top