Κωνσταντίνος: «Δεν ήμουν πιόνι του Πορφύρη. Δε στρατολογεί κόσμο»

Οι προβλέψεις για την τελική τριάδα του MasterChef 2023

Μια από τις πιο συναισθηματικές αποχωρήσεις είδαμε την Παρασκευή 31/3, στο MasterChef 2023. O Κωνσταντίνος Κόκοτας δεν κατάφερε να βγάλει πιάτο μιας και δυσκολεύτηκε αρκετά κατά τη διάρκεια της αντιγραφής.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Απογοητεύτηκε από την αποχώρησή του, ευχαρίστησε τους κριτές, δίχως να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Αποχώρησε από το MasterChef 2023 o Κωνσταντίνος

Αποχώρησε από το MasterChef 2023 o Κωνσταντίνος

Το πρωί της Δευτέρας 3/4, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@star και μίλησε για όσα βίωσε στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει σε εκείνους που έλεγαν πως είναι το «πιόνι» του Γιώργου Πορφύρη.


«Δεν μπορείς να είσαι πιόνι του Γιώργου Πορφύρη γιατί δε στρατολογεί κόσμο. Μπήκα στον διαγωνισμό με τρομερή όρεξη και κάποιοι δεν μπορούν να δεχτούν πως υπάρχουν κι άλλοι δυναμικοί χαρακτήρες. Νόμιζαν πως επειδή υποστήριζα τον Πορφύρη ότι είμαι και το πιόνι του. Με τον Πορφύρη είχαμε μια όμορφη σχέση και τον στήριξα από την πρώτη στιγμή. Του επεφύλαξαν μια πολλή άσχημη υποδοχή. Έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα: Υπήρχαν παίκτες που ήταν αλλιώς πίσω από τις κάμερες κι αλλιώς στο γύρισμα».

 


Κλείνοντας, έκανε τις προβλέψεις του για την τελική τριάδα σημειώνοντας πως βλέπει στον τελικό τους: Γιώργο Πορφύρη, Νίκο Τράκα και Μαρία Μπέη.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top