Φαίη Σκορδά: Γιατί αποχώρησα από τον ΑΝΤ1  

«Ήταν μία καθαρά προσωπική απόφαση, δεν ξέρω το επόμενο βήμα»

Στιγμιότυπα από την εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών/ φωτογραφίες video NDP/ φωτογραφία αρχείου Ευρωκίνηση  

Στους λόγους για τους οποίους αποχώρησε πέρσι το καλοκαίρι από την εκπομπή που παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε η Φαίη Σκορδά  στη συνέντευξή της στο περιοδικό Glow.  

Φαίη Σκορδά: Η «αμήχανη» συνάντηση με τον πρώην συνεργάτη της Βασίλη Νομικό

«Υπήρξαν πολλές και διαφορετικές συζητήσεις, ήθελαν να μείνω στον ΑΝΤ1 -με όποιον τρόπο- αλλά δεν μπορούσα. Ήταν μία καθαρά προσωπική απόφαση, χωρίς να έχω έτοιμο το επόμενο βήμα. Δε λειτουργώ με “καβάντζες” στη ζωή μου, αλλά με εντιμότητα και συναίσθημα» τόνισε.  

Φαίη Σκορδά: Ultra chic εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής

Σχετικά με τον χαρακτήρα της ανέφερε:  «Για τα δεδομένα της τηλεόρασης, ίσως θα έπρεπε να είμαι πιο σκληρή, αλλά στο τέλος της ημέρας μένουν οι αξίες μας. Κι αν ο χώρος είναι δύσβατος, τον μοναδικό άνθρωπο που έχω ταλαιπωρήσει είναι εμένα ευτυχώς. Και αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές δεν προστάτευσα τον εαυτό μου». 

Φαίη Σκορδά: Η αισθητική παρέμβαση που έχει κάνει αντί για πλαστική

Σχετικά με τα λάθη της και το «τίμημα» το οποίο έχει υποστεί η Φαίη Σκορδά ανέφερε:  

«Ό,τι λάθη έχω κάνει τα πλήρωσα εγώ, είναι λάθη προς εμένα την ίδια και έχω υποστεί τις συνέπειες. Ακόμη κι όταν φοβήθηκα στις “σκοτεινές περιοχές” αυτής της δουλειάς, έφτασα στα 43 μου και συνεχίζω να την κάνω από την πλευρά του ροζ. Δε θα τιμωρούσα ποτέ κάποιον, αυτό για μένα δεν υπάρχει ούτε καν ως σκέψη. Έχω μάθει να στηρίζω τους συνεργάτες μου, με τα καλά και τα κακά τους. Έχω μάθει να ακούω και στο τέλος να αποφασίζω εγώ».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top