MasterChef 2023 - Γιώτα: «Με τον Πορφύρη υπήρξε φλερτ, τίποτα περισσότερο!»

Όσα είπε η παίκτρια που αποχώρισε από τον διαγωνισμό

Δείτε όσα είπε η Γιώτα στο Breakfast@Star

Η Γιώτα προσπάθησε να εκμεταλευτεί τη δεύτερη ευκαιρία για να διατηρήσει τη θέση της στο σπίτι του MasterChef 2023 στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο δεν τα κατάφερε

Η διαγωνιζόμενη από την Κύπρο, μίλησε στο Breakfast@Star για την εμπειρία της στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, τις λυκοφιλίες αλλά και τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γιώργο Πορφύρη.  

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση της Γιώτας μετά την αποχώρησή της

Αρχικά η Γιώτα δήλωσε ότι δεν περιμένε τόσο... κράξιμο από τους συμπαίκτες της κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας αποχώρησης, ενώ νιώθει απογοητευμένη από τη συμπεριφορά της Στέλλας που θεωρούσε φίλη της.«Έμεινα με το στόμα ανοιχτό» δήλωσε, ενώ χαρακτήρισε τον Αλέξανδρο... τοξικό! «Ήταν ένας από τους πολλούς τοξικούς ανθρώπους που ήταν εκεί μέσα», ξεκαθάρισε.

Ζευγάρι ο Πορφύρης με τη Γιώτα; Οι σπόντες των παικτών!

H παίκτρια από την Κύπρο μίλησε και για την κατάθλιψη που πέρασε πριν από έναν χρόνο όταν ζούσε στη Μεγάλη Βρετανία. «Ήμουν σε μια δουλειά που δε με γέμιζε, σε μια χώρα που δε με γέμισε και με έναν άνθρωπο που δε με γέμιζε», αποκάλυψε σχετικά «Δεν είναι εύκολο», συμπλήρωσε. 

Ο Γιώργος Πορφύρης αποκάλεσε τη Γιώτα την... πιο όμορφη ζαχαροπλάστρια του MasterChef 2023

Ο Γιώργος Πορφύρης αποκάλεσε τη Γιώτα την... πιο όμορφη ζαχαροπλάστρια του MasterChef 2023

Όσον αφορά στη σχέση της με τον πρώτοι «εισβολέα» του MasterChef, τον Γιώργο Πορφύρη «Συγγνώμη που θα σας απαγοητεύσω, αλλά εγώ κι ο Πορφύρης δεν ήμασταν ζευγάρι. Είχαμε έρθει πολύ κοντά αυτό ισχύει... υπήρξε ένα φλερτ, νομίζω φαινόταν, αλλά τίποτα περισσότερο!», ξεκαθάρισε. «Του είπα ότι θα τον δω στον τελικό και πραγματικά το πιστεύω», συμπλήρωσε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top