MasterChef 2023: Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος επέστρεψε στον διαγωνισμό!

Θα καταφέρει να νικήσει τη Γιώτα;

Η Γιώτα είχε το χειρότερο πιάτο στη δοκιμασία αντιγραφής. Ωστόσο, είχε την ευκαιρία  να υπερασπιστεί τη θέση του στο MasterChef 2023.

MasterChef 2023: Αυτός ο παίκτης είχε το χειρότερο πιάτο αντιγραφής

Ο νέος «εισβολέας» του σημερινού επεισοδίου είναι ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος από το MasterChef 6, ο οποίος θα αναμετρηθεί με τη Γιώτα.

Ο νέος «εισβολέας» του σημερινού επεισοδίου του MasterChef είναι ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος

Ο νέος «εισβολέας» του σημερινού επεισοδίου του MasterChef είναι ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος


Ο πρώην παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής του Star άνοιξε την πόρτα και μπήκε και πάλι στην κουζίνα ευδιάθετος και χαλαρός δίχως κανένα άγχος για τη μαγειρική μονομαχία!

Γρηγόρης Γιαννόπουλος: Ποιος είναι ο αποψινός «εισβολέας» του MasterChef

«Φυσικά ήθελα να μπω και πάι στον διαγωνισμό και να διεκδικήσω και το έπαθλο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες. Πιστεύω στα θέλω μου και ότι έρθει», ήταν τα πρώτα λόγια του Γρηγόρη.

Γιώτα και Γρηγόρης θα διεκδικήσουν μια θέση στο MasterChef 2023

Γιώτα και Γρηγόρης θα διεκδικήσουν μια θέση στο MasterChef 2023


Ο Σωτήρης Κοντιζάς εξήγησε και στους δυο παίκτες τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν υπογραμμίζοντας πως το θέμα είναι ελεύθερο, δηλαδή, μπορούν να μαγειρέψουν ότι θέλουν μέσα σε 45 λεπτά.

Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία ο Γιώργος Πορφύρης δήλωσε πως του αρέσουν οι… χαλαροί τύποι όπως ο Γρηγόρης, ενώ ο Αλέξανδρος ανέφερε πως αν καταφέρει να μπει στο σπίτι θα μπορούσε να κάνει παρέα με εκείνον και με τον Τράκα, μιας και γνωρίζονται.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top