TractioN: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον πολυπράγμωνα Πέτρο Πολυχρονίδη

Δείτε το νέο επεισόδιο σήμερα Κυριακή 2.4.23 στις 13:00

Δείτε το trailer του 14ου επεισοδίου του TractioN

Απευθείας από τον «Τροχό της Τύχης» του Star στους... τροχούς του TractioN: ο πολυαγαπημένος και πολυπράγμων Πέτρος Πολυχρονίδης είναι ο φιλοξενούμενος του Κώστα Στεφανή στο νέο επεισόδιο του TractioN! 

Ο Κώστας Στεφανής με τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Ο Κώστας Στεφανής με τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Ο παρουσιαστής του μακροβιότερου παιχνιδιού στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, συναντά το ολοκαίνουριο κι εντυπωσιακό Renault Austral. Μέσα στο εξαιρετικά φιλόξενο, hi-tech σαλόνι του γαλλικού SUV, ο Πέτρος Πολυχρονίδης μοιράζεται με τον Κώστα Στεφανή οδηγικές εμπειρίες, που γυρίζουν γύρω από τον «Τροχό της Τύχης» αλλά και τους... τροχούς γενικότερα, καθώς και κάποια από τα σχέδιά του για το μέλλον. Η συζήτηση ακολουθεί το ρυθμό του Renault Austral κι ο Πέτρος Πολυχρονίδης μιλάει για το νέο φιλόδοξο project, την ενασχόλησή του με τη διοργάνωση και προώθηση στην Ελλάδα ενός αθλητικού θεάματος όπως το wrestling.  

Γιώργος Γεροντιδάκης: Tι δουλειά κάνουν τα τέσσερα αδέρφια του;

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢    AVIS: Ό,τι συμβαίνει τώρα σε τομείς της αγοράς, που παρουσιάζουν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όπως το leasing, η ενοικίαση αυτοκινήτων κι όχι μόνο. Οι κυρίαρχες τάσεις των καταναλωτών, σε σχέση με τις τεχνολογικές εξελίξεις κι ιδιαίτερα την ηλεκτροκίνηση, αποκαλύπτονται στην κάμερα του TractioN από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της AVIS, κ. Ανδρέα Ταπραντζή. Έναν άνθρωπο που θεωρείται αυθεντία στο αντικείμενό του, ο οποίος δε διστάζει να μοιραστεί τις πολύτιμες γνώσεις του με τους φίλους του TractioN!  
➢    AUDI Q4 E-TRON: O Μάνος Στεφανής  κι ο Θωμάς Ευθυμίου,  αναλύουν εις βάθος τα οφθαλμοφανή αλλά και κρυφά προσόντα του καινούργιου Q4 E-TRON, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού compact SUV της Audi. 

➢    MERCEDES AFTER SALES SERVICE: Μια πτυχή της κατοχής και χρήσης αυτοκινήτου στις σημερινές, πραγματικές συνθήκες, αφορά στις υπηρεσίες που προσφέρει ο κατασκευαστής μετά από την πώληση του οχήματος. Η Ινώ και ο Μάνος παρουσιάζουν, προσομοιώνοντας την καθημερινή πραγματικότητα, όλα όσα προσφέρει η «ομπρέλα» υποστήριξης και φροντίδας MOBILO της Mercedes, εξηγώντας γιατί το λεγόμενο After Sales Service είναι κρίσιμης σημασίας σήμερα και γιατί θα πρέπει να αποτελεί κριτήριο επιλογής για τον υποψήφιο αγοραστή ΙΧ.    

TractioN: Τα κατάφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο parking challenge;

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής - Μάνος Στεφανής
Επιμέλεια - Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς - Διονύσης Τσιρώνης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκουβάνης
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Prostef

Δείτε όλα τα επεισόδια του TractioN

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top