MasterChef 2023: «Δεν μπορώ καθόλου με τον Πορφύρη. Είναι χειριστικός»

Τα 2 Mystery Boxes και τα πλεονεκτήματα του Γιώργου!

Οι 16 καλύτεροι του MasterChef 2023 μπήκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού μαγειρικής του Star. Οι κριτές τους καλωσορίζουν σε μία νέα εβδομάδα που ξεκινά με ένα ακόμα Mystery Box.

Τα πλεονεκτήματα του Γιώργου Πορφύρη

Τα πλεονεκτήματα του Γιώργου Πορφύρη

Ο Γιώργος Πορφύρης, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας, έχει στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας και οι επιλογές του μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα κάποιων συμπαικτών του.

O Γιώργος σηκώνει το κόκκινο κουτί και αποκαλύπτονται τα υλικά που κρύβονται από κάτω και κάτι αντίστοιχο γίνεται και με το λευκό κουτί.
Στη συνέχεια, ο Σωτήρης Κοντιζάς του ανακοίνωσε τα πλεονεκτήματά του όπως το να επιλέξει να μη μαγειρέψει και να ανέβει στον εξώστη εξασφαλίζοντας τη θέση του στην επόμενη ομαδική,  αλλά δεν μπορεί να διεκδικήσει τα 1.000 ευρώ και τα πλεονεκτήματα όσων μαγειρέψουν.

Αν μαγειρέψει θα πρέπει να επιλέξει ποιος θα ανέβει στον εξώστη μιας και θα μαγειρέψουν 15 παίκτες.  Θα πρέπει να επιλέξει σε ποιους θα δώσει το κόκκινο και σε ποιους το λευκό κουτί, αλλά κι εκείνον που θα του δώσει τα μισά υλικά που βρίσκονται στο κουτί και ποια θα είναι αυτά.

Αν δεν ανέβει στον εξώστη θα χρησιμοποιήσει όλα τα υλικά και από τα δυο κουτιά, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να επιλέξει ποιος θα έχει αυτό το πλεονέκτημα.

Μότο Μότο

Μότο Μότο

Ακούγοντας τα πλεονεκτήματα του Γιώργου Πορφύρη ο Μότο Μότο δήλωσε πίσω από τις κάμερες: «Θα παίξει πολύ ύπουλα! Πολλοί δε θα είναι χαρούμενοι με τις επιλογές του».

Ο Γιώργος Πορφύρης έδωσε τα πλεονεκτήματά του στον Άγγελο

Ο Γιώργος Πορφύρης έδωσε τα πλεονεκτήματά του στον Άγγελο

«Θα απολαύσω την ασυλία μου και θα ανέβω στον εξώστη. Θα μαγειρέψει με τα υλικά και τον δυο κουτιών ο Άγγελος», ανέφερε ο Γιώργος Πορφύρης.

Μοίρασε τα κουτιά στους συμπαίκτες του και έδωσε το μειονέκτημα (μαγείρεψε με τα μισά υλικά) από τον Μότο Μότο.

''Χειριστικό", χαρακτήρισε η Στέλλα τον Πορφύρη

''Χειριστικό", χαρακτήρισε η Στέλλα τον Πορφύρη


«Δεν μπορώ καθόλου με τον Πορφύρη. Είναι χειριστικός. Όλη την ώρα κλαίγεται. Θα κάτσει λίγο ακόμα, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να φύγει», δήλωσε με τη σειρά της η Στέλλα.


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top