Μαντώ στο DOT: Έδωσα προσοχή στην καριέρα μου & άφησα την προσωπική μου ζωή

«Στη Eurovision ήμουν με φαρυγγίτιδα»

Μαντώ: Απόσπασμα από τη συνέντευξή της στο DOT

Έχουν περάσει 28 χρόνια από την ημέρα που ακούσαμε τη Μαντώ να τραγουδά «Στοιχηματίζω θα γυρίσεις». Η μουσική μπήκε πολύ νωρίς στη ζωή της, αφού σε ηλικία μόλις 10 ετών έμαθε μόνη της να παίζει κρουστά και κιθάρα.

Έχει σπουδάσει φωνητική, μουσική και κιθάρα και γράφει στίχους και μουσική. Όλα αυτά τα χρόνια καριέρας έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα της μουσικής, ενώ οι επιτυχίες της είναι διαχρονικές.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια έκανε ένα flashback στην καριέρα της, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή στην κάμερα της εκπομπής DOT.
«Όταν έκανα επιτυχία στην Αμερική επέλεξα να δώσω προτεραιότητα στην οικογένειά μου. Όταν έγινα μητέρα για μια δεκαετία άφησα για λίγο πίσω την καριέρα μου. Δεν είμαστε φτιαγμένοι για να τα κάνουμε όλα. Έδωσα μεγάλη προσοχή στην καριέρα μου και άφησα πίσω την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν το μετανιώνω».

«Στη Eurovision ήμουν με φαρυγγίτιδα»


Η Μαντώ εξομολογήθηκε και τη στιγμή που ένιωσε αδύναμη και φοβισμένη. Ήταν τότε που πήγε στη Eurovision και ήταν άρρωστη.
«Ήμουν με αντιβίωση και με κορτιζόνη. Κάναμε πολλές περιοδείες για να κάνουμε promo τα τραγούδια μας. Έτυχε να πάω από τη Μάλτα στη Λετονία και με την αλλαγή του κλίματος αρρώστησα. Έπαθα φαρυγγίτιδα και κάθε πρωί πήγαινα στο νοσοκομείο για να κάνω θεραπείες. Τότε χρειάστηκα μια εσωτερική πίστη και βοήθεια που τελικά με βοήθησε να ανέβω στη σκηνή και να ερμηνεύσω το τραγούδι σαν  να μην έχω τίποτα», πρόσθεσε κλείνοντας.


Δείτε όλα τα επεισόδια του DOT

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top