Μακαλιάς στο DOT: «Δεν ξέρω αν θέλω να κάνω εκπομπή και του χρόνου»

«Όταν βλέπω την Αντιγόνη στο θέατρο μπορεί να κλάψω από θαυμασμό»

Είτε στον ρόλο ηθοποιού, είτε σε αυτόν του παρουσιαστή, ο Δημήτρης Μακαλιάς φροντίζει να κάνει με πάθος και συνέπεια αυτά με τα οποία καταπιάνεται.

Συγκλονίζει ο Μακαλιάς: «Διαισθάνθηκα τον θάνατο του αδελφού μου»

Η αγάπη του για την υποκριτική τον οδήγησε να δώσει εξετάσεις στο ΚΘΒΕ. Ακολούθησαν κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, ενώ το 2014 μπήκε στη ζωή του η τηλεπαρουσίαση στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.

Τα τελευταία δύο χρόνια τον απολαμβάνουμε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με παρουσιάστρια την Μπέττυ Μαγγίρα.

Και στην προσωπική του ζωή διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του αφού με την Αντιγόνη Ψυχράμη έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Συγκινημένος ο Μακαλιάς με τη γέννηση της κόρης του: «Ήταν δύσκολη γέννα»

«Αν ένα ζευγάρι είναι καλά μεταξύ του ο ερχομός ενός παιδιού δε θα διαλύσει τη σχέση. Ένα ζευγάρι είναι καλά όταν υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση. Όταν βλέπω την Αντιγόνη στο θέατρο μπορεί να κλάψω από θαυμασμό. Μπορεί να τη δω να κάθεται σε μια καρέκλα και να κοιμάται με το παιδί μας και πάλι θα συγκινηθώ. Τη θαμάζω για τα λάθη της και για όλα τα ωραία που έχει κάνει στη ζωή της, για τη δύναμη και το κουράγιο της», δήλωσε στην εκπομπή DOT.


«Η χρονιά που πέρασε με έκανε να ξανασκεφτώ το αν θέλω να συνεχίσω στην εκπομπή»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς χαρακτήρισε ευτυχής συγκυρία το γεγονός ότι συνεργάζεται με την Μπέττυ Μαγγίρα. «Περνάω πολύ ωραία με την Μπέττυ και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Έχω έρθει σε αμηχανία στην εκπομπή, λόγω της σκληρής επικαιρότητας. Η χρονιά που πέρασε με έκανε να ξανασκεφτώ το αν θέλω να συνεχίσω στην εκπομπή. Είναι πολύ νωρίς για να αποφασίσω. Είμαι μουδιασμένος. Τώρα περνάω πολύ καλά και τώρα δε  σκέφτομαι το επόμενο επαγγελματικό βήμα», πρόσθεσε.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή DOT

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top