Συγκινημένος ο Μακαλιάς με τη γέννηση της κόρης του: «Ήταν δύσκολη γέννα»

Η Αντιγόνη Ψυχράμη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους

Πολύ συγκινημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» το πρωί της Πέμπτης 24/11, καθώς χθες έγινε πατέρας για δεύτερη φορά.

Γέννησε η Αντιγόνη Ψυχράμη - Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό

Ο ηθοποιός, πιο ευτυχισμένος από ποτέ, δέχτηκε τις ευχές των συνεργατών του στο πλατό και μίλησε για το ευχάριστο γεγονός.

«Κι εμένα μου λείψατε πολύ. Με συγκινήσατε χθες πολύ. Να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους, αλλά και στο OPEN γιατί μου έστειλαν κι ένα υπέροχο δώρο» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Φοβερή εμπειρία, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις γυναίκες που έγιναν μανούλες. Θεωρούσα ότι αυτή τη φορά δε θα συγκινηθούμε τόσο. Στα πρώτα δευτερόλεπτα συγκινηθήκαμε πολύ, γιατί ήταν μία δύσκολη εγκυμοσύνη και μία δύσκολη γέννα. Αυτά που είδατε ήταν αφότου γέννησε η Αντιγόνη. Είμαστε πάρα πολύ καλά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο» πρόσθεσε συγκινημένος.

«Να πω και κάτι άλλο επειδή έχουμε πει πολλά εδώ εκ του ασφαλούς από το τραπέζι για τους μπαμπάδες, τις μαμάδες,''όχι, είναι γονείς''. Όχι. Είναι η μαμά, είναι ο μπαμπάς και είναι άλλο. Μην τα εξισώνουμε όλα. Είμαστε γονείς για τα χαρτιά, για τα τυπικά, για άλλα πράγματα. Αυτό που ζει η μαμά... το προσκυνώ και είναι άλλο!» κατέληξε.

Να θυμίσουμε ότι η σύζυγός του, Αντιγόνη Ψυχράμη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Πέμπτη 23/11. Πλέον, ο γιος τους, Χάρης έχει αδερφούλα.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top