Γέννησε η Αντιγόνη Ψυχράμη - Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Δημήτρης Μακαλιάς

Τρισευτυχισμένοι είναι η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς, αφού έγιναν γονείς για δεύτερη φορά!

μακαλιάς ψυχραμη

Αντιγόνη Ψυχράμη & Δημήτρης Μακαλιάς στην παρουσίαση προγράμματος του OPEN τον περασμένο Σεπτέμβριο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ψυχράμη - Μακαλιάς: Ο γιος τους βάφει το δωμάτιο του μωρού που περιμένουν

Όπως ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο γιος τους Χάρης έχει πλέον μία αδερφούλα.

γεννησε η ψυχραμη

«Με πολλή αγάπη από όλους μας, Δημήτρη, Αντιγόνη, να σας ζήσει η μικρούλα», είπαν στην εκπομπή και πρόβαλαν φωτογραφίες του ζευγαριού με το νεογέννητο μωράκι από το μαιευτήριο.

Στη συνέχεια, συνδέθηκαν τηλεφωνικά με τον Δημήτρη Μακαλιά, ο οποίος είπε ότι είναι πολύ ευτυχισμένοι αλλά επεσήμανε ότι είναι δύσκολα τα πρώτα 24ωρα.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη έφερε στη ζωή το κοριτσάκι της χθες, Δευτέρα 22/11, το οποίο φαίνεται να μοιάζει στον μεγαλύτερο γιο τους, Χάρη.

Η πρώτη ανάρτηση της Αντιγόνης Ψυχράμη με την κόρη της

Πριν από λίγη ώρα, η ευτυχισμένη μανούλα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την μπέμπα της.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη δημοσίευσε φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει αγκαλιά με το νεογέννητο μωράκι μέσα στο μαιευτήριο.

«Ήρθε και αυτή η στιγμή!!!! Το κοριτσάκι μας Τόσο καιρό σε περιμέναμε! Τώρα περίμενε και εσύ και θα δεις, τα καλύτερα έρχονται! Σε λατρεύω…..@dimitrismakalias», σημείωσε.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top