TractioN: Ο Κώστας Στεφανής συναντάει τον πρωταθλητή Ράλι, Μίκι Μπιαζιόν!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο την Κυριακή 12.3.23 στις 13:00 

Δείτε το trailer του TractioN

Το TractioN ταξιδεύει στη Βόρεια Ιταλία για να βρεθεί στη... φωλιά των παλιών καλών ράλι! Σε μια ακόμη αποκλειστικότητα, ειδικά για τους φίλους της εκπομπής και των μηχανοκίνητων σπορ στην πιο αυθεντική και θεαματική εκδοχή τους, ο Κώστας Στεφανής συναντά τον ζωντανό θρύλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, τον περίφημο Μίκι Μπιαζιόν!

TractioN: Τα κατάφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο parking challenge;

Ο Ιταλός δις πρωταθλητής WRC (1988 και 1989) υποδέχεται τον παλιό φίλο του, Κώστα Στεφανή στη Βιτσέντζα, όπου βρίσκεται το αρχηγείο του Rally Meeting, ενός αγωνιστικού θεσμού, που έχει δημιουργήσει ο Μίκι Μπιαζιόν. Εκεί, στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου της Βιτσέντζα, ανοίγουν οι πύλες ενός ονειρεμένου χώρου, γεμάτο από αυτοκίνητα, που έγραψαν ιστορία στις ειδικές διαδρομές των ράλι, σε διάφορες και διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Η κάμερα του TractioN μαγνητίζεται και καταγράφει τα νικητήρια μοντέλα της Lancia, όπως η εκπληκτική Stratos, η S4, η 037 Rally και, φυσικά, η εμβληματική Delta. Ο Μίκι Μπιαζιόν αποκαλύπτει επίσης στον Κώστα Στεφανή μυστικά της επιτυχημένης διοργάνωσης του Rally Meeting, μιας γιορτής για τον κόσμο των αγώνων, ενώ αμφότεροι ανακαλούν στη μνήμη τους αξέχαστες στιγμές από το Ράλι Ακρόπολις. Όπως εξομολογείται ο Μίκι Μπιαζιόν στην κάμερα του TractioN, είναι το πλέον αγαπημένο για εκείνον, από οποιονδήποτε άλλον αγώνα του WRC!      

Ο Κώστας κι ο Μάνος Στεφανής ηγούνται της εκπομπής TractioN

Ο Κώστας κι ο Μάνος Στεφανής ηγούνται της εκπομπής TractioN

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢    BYD ETP 3: Μια εταιρεία, που αναπτύσσεται ταχύτατα και ειδικεύεται κυρίως στα επαγγελματικά οχήματα -με έμφαση στα ηλεκτροκίνητα-, κάνει την εμφάνισή της στο TractioN, με το εξαιρετικά ενδιαφέρον ETP 3. Ένα επαγγελματικό όχημα, ωφέλιμου φορτίου 780 κιλών, εφοδιασμένο με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 136 ίππων, το ETP 3 αποτελεί μια πρόταση καθ' όλα σύγχρονη και αποδοτική για επαγγελματίες. Όσο για τους... επαγγελματίες παρουσιαστές του TractioN, τον Θωμά Ευθυμίου και την Ινώ Στεφανή, φορούν τα καλά τους κι εξερευνούν τις δυνατότητες του BYD στην καθημερινή μετακίνηση.

Τζίγγερ - Στεφανής: Νίκη με... ένα πόδι!

➢    MERCEDES eVITO TOURER και EQV: Ο Μάνος Στεφανής συναντά τους... τουρίστες Ινώ Στεφανή και Θωμά Ευθυμίου για μια VIP ξενάγηση στον κόσμο των αμιγώς ηλεκτρικών μετακινήσεων υψηλού επιπέδου. Τα δύο ηλεκτροκίνητα βαν της Mercedes συνιστούν την επιτομή της καθαρής, αθόρυβης, διακριτικά πολυτελούς μεταφοράς προσωπικού. Στοιχεία που οι τουρίστες του TractioN εκτιμούν και απολαμβάνουν ιδιαιτέρως!

➢    AUDI Q2: Το «μικρότερο» μέλος της οικογένειας Q της Audi εντυπωσιάζει με την πολυχρηστικότητα αλλά και το στιλ του. Ανανεωμένο κι ακόμη πιο δυναμικό, το... ολόφρεσκο Q2 έρχεται στην οθόνη του TractioN με τον αέρα του νικητή. Ευέλικτο, χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του, το AUDI Q2 είναι ταυτόχρονα ευρύχωρο, άνετο και φιλόξενο.  

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής - Μάνος Στεφανής
Επιμέλεια - Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς – Διονύσης Τσιρώνης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκουβάνης
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Prostef

Δείτε όλα τα επεισόδια του TractioN

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top