Πέτρος Κουσουλός: «Κάποιος πλήρωσε για να βγάλει από τη μέση τον Καραϊβάζ»

Ο δημοσιογράφος μίλησε για τις απειλές που έχει δεχτεί

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Πέτρου Κουσουλού στο «The 2Night Show».

Ήταν 9 Απριλίου 2021 όταν έπεσε σαν «βόμβα» η είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

«Είκοσι Σφαίρες Δολοφονούν Τη Δημοκρατία»

Τα δάκρυα της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Γιώργο Καραϊβάζ

Η δημοσιογραφική κοινότητα, και όχι μόνο, «πάγωσε» και ακόμα και σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, αυτή η φρικτή πράξη ταράζει την οικογένεια, αλλά και τους συνεργάτες του.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε τον Απρίλιου του 2021

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε τον Απρίλιου του 2021

Όπως συμβαίνει και με τον Πέτρο Κουσουλό, ο οποίος δήλωσε πως το σοκ ήταν μεγάλο και δεν πρόκειται να το ξεπεράσει ποτέ.
«Ήταν μεγάλο σοκ και πραγματικά ταράζεσαι. Ταραχτήκαμε όλοι κι ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, της επαγγελματικής και της προσωπικής, γιατί όταν ζεις μια τέτοια απώλεια, είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσεις κι ακόμη δεν το έχουμε ξεπεράσει. Δε θα ξεπεραστεί ποτέ όλο αυτό. Τότε πραγματικά φοβήθηκα. Ταρακουνήθηκα. Συνειδητοποιείς πόσο φθηνή είναι μια ανθρώπινη ζωή πια. Κάποιος πλήρωσε κάποιον για να βγάλουν από τη μέση έναν οικογενειάρχη, ο οποίος εκείνο το μεσημέρι τελείωσε τη δουλειά του και γυρνούσε σπίτι του και θα πήγαινε βόλτα με το παιδί του. Πόσο φθηνή έχει γίνει πια η ανθρώπινη ζωή;», είπε στην εκπομπή «The 2Night Show».


Πέτρος Κουσουλός: Οι απειλές που έχει δεχτεί για τη ζωή του

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στις απειλές που έχει δεχτεί για τη ζωή του. «Με είχε πάρει ένας βαρυποινίτης και μου είπε είσαι τυχερός που η δικηγόρος μου είπε ότι είσαι καλό παιδί. Η δεύτερη ήταν όταν κάλυπτα μία δίκη με νονούς της νύχτας και με είδε ένας έξω από το δικαστήριο και μου είπε ''έλα μαζί μου στο κυλικείο''. Πήγα και μου λέει “Να ξέρεις σε έχω στην άκρη του μυαλού μου”».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top