Μαρία Μπεκατώρου: Η αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τον Αρναοόυτογλου

Θα αναλάμβανε ξανά πρωινή εκπομπή;

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Happy Day

Η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση βιβλίου του chaser, Πάνου Δημάκη, με τίτλο Το Ποτάμι των Χιλίων Τυφλών και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες

Your Face Sounds Familiar χωρίς τη Μαρία Μπεκατώρου - Η αντίδρασή της

Η παρουσιάστρια του The Chase αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον οποίο ειχε συνεργαστεί στο παρελθόν στη βραδινή εκπομπή Καρντάσιανς του ΑΝΤ1, παρέα με τον Δημήτρη Σταρόβα.

Μαρία Μπεκατώρου, Πάνος Δημάκης, Μαρία Καβογιάννη, Κατερίνα Λέχου & Μιρέλλα Παπαοικονόμου

Μαρία Μπεκατώρου, Πάνος Δημάκης, Μαρία Καβογιάννη, Κατερίνα Λέχου & Μιρέλλα Παπαοικονόμου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η αντίδρασή της από την άλλη σε ερώτηση για το αν θα αναλάμβανε ξανά πρωινή εκπομπή ήταν μοναδική και ξεκαθάρισε ότι δε θα το επιθυμούσε. «Όχι δε θα γυρνούσα σε πρωινή εκπομπή. Όχι, όχι... δε θέλω, δε θέλω. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτά που κάνω τώρα. Ο κάθε άνθρωπος είναι στο πόστο του, περνάνε τα χρόνια κι όσο ο κόσμος μας θέλει στην τηλεόραση μας δείχνει και πού θέλει να μας βλέπει. Εμένα με θέλει σε πιο ψυχαγωγικά προγράμματα», ανέφερε. 

Μαρία Μπεκατώρου: Βόλτα με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο - Το παλτό που φόρεσε

«Δε βλέπω πρωινές εκπομπές», σημείωσε σε άλλο κομμάτι η Μαρία. «Ο κύριος Αρναούτογλου έχει κάνει πρωινό και στο παρελθόν, γιατί να μην το κάνει και τώρα; Είμαι πάρα πολύ ωραία εγώ, και τα πράγματα είναι νοικοκυρεμένα. Μπορεί η τηλεοπτική ζωή να μας ενώσει ξανά με τον Γρηγόρη».

Η σχέση της Μαρίας Μπεκατώρου και του Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους είχε συζητηθεί πολύ!

Η σχέση της Μαρίας Μπεκατώρου και του Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους είχε συζητηθεί πολύ! /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top