TractioN: Καλεσμένος της εκπομπής ο Αλέκος Συσσοβίτης

Αυτή την Κυριακή 19/2 στις 13:00

Το trailer της σημερινής εκπομπής TractioN

Τον ταλαντούχο ηθοποιό Αλέκο Συσσοβίτη υποδέχεται ο Κώστας Στεφανής στο ολοκαίνουργιο επεισόδιο του TractioN και, μάλιστα, με ένα από τα πιο ιδιαίτερα οχήματα, που έχουν παρουσιαστεί ποτέ από την εκπομπή.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης με τον Κώστα Στεφανή

Ο Αλέκος Συσσοβίτης με τον Κώστα Στεφανή

Μαζί με τον Θανάση Χούντρα περιεργάζονται το CAN-AM SPYDER! Δεν είναι αυτοκίνητο, δεν είναι μοτοσικλέτα, διαθέτει όμως πολλά χαρακτηριστικά και από τα δύο είδη, όντας, εν τέλει, κάτι εντελώς μοναδικό. Το τρίτροχο, σπορτίφ και επιθετικό CAN-AM SPYDER είναι ο ορισμός του οχήματος που ονειρεύονται όποιοι πηγαίνουν κόντρα σε κάθε συμβατικότητα. Τρίτροχο, τρικύλινδρο, με 115 ίππους, το CAN-AM SPYDER είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό!

Δείτε όλες τις εκπομπές του TractioN

Ο Αλέκος Συσσοβίτης στην εκπομπή TractioN

Ο Αλέκος Συσσοβίτης στην εκπομπή TractioN

Ο καλεσμένος της εκπομπής εκδηλώνει με ενθουσιασμό τις απορίες του για το ασυνήθιστο αυτό είδος μηχανοκίνητης... ζωής. Ο Κώστας Στεφανής και ο Θανάσης Χούντρας προσπαθούν να ανταποκριθούν επαρκώς στον καταιγισμό ερωτήσεων του Αλέκου Συσσοβίτη σχετικά με το CAN-AM SPYDER, κάτι που αποδεικνύεται πολύ συναρπαστικό! Στο TractioN πάντα οι ενδιαφέροντες άνθρωποι συναντούν ενδιαφέροντα οχήματα!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

  • OPEL CROSSLAND: Ο Θωμάς Ευθυμίου, ως υπόδειγμα οικογενειάρχη, αναζητά ένα αυτοκίνητο για να προλαβαίνει τη διεκπεραίωση όλων των υποχρεώσεών του. Ο Μάνος Στεφανής προτείνει το Opel Crossland, το επιτυχημένο και ελκυστικό SUV της Opel στην πιο εξελιγμένη -και εξοπλισμένη- εκδοχή του. Με bonus, πέρα από τις διαδρομές για τα... οικογενειακά βάρη, την απεριόριστη προθυμία του Opel Crossland για εξορμήσεις πέρα από τα όρια της πόλης!
  • VW TAIGO: Η VW βάζει ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό της: Να συνδυάσει τα καλύτερα στοιχεία από τη σιλουέτα δύο εντελώς διαφορετικών κατηγοριών, των SUV και των Coupé. Το αποτέλεσμα μαγνητίζει το βλέμμα, αλλά, όπως παρατηρεί η Ινώ Στεφανή, χάρη στο πρωτότυπο, καινοτόμο VW Taigo, ο κάτοχός του και η συντροφιά του θα ανακαλύψουν τις χάρες του ενεργού τρόπου ζωής στην απόλυτη κυριολεξία του!
  • KIA SPORTAGE: Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023 για την Ελλάδα, το Kia Sportage δεν είναι μόνο ένα μοντέλο που γοήτευσε τους ειδικούς δημοσιογράφους με την ολόπλευρη ποιότητά του. Όπως επισημαίνουν η Ινώ Στεφανή και ο Βασίλης Τσακίρογλου στην παρουσίασή του αυτοκινήτου αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του TractioN, το Kia Sportage αποτελεί λαμπρό παράδειγμα παράδοσης αλλά και αλματώδους προόδου, ταυτόχρονα!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top