Stars System: H επιρροή της Νέας Σελήνης και της Αφροδίτης στον Κριό

Σήμερα Σάββατο 18/2 στις 12:50 η εκπομπή της Άσης Μπήλιου στο Star

To trailer της εκπομπής  «Stars System», για το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 12:50

Τη θετική επιρροή της Νέας Σελήνης, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλά και το τι θα φέρει η Αφροδίτη από τον Κριό στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, θα αναλύσει η Άση Μπήλιου στο «Stars System», σήμερα, Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 12:50.

Η Νέα Σελήνη στις 20/02 μας δίνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος, από το ζώδιο του Κριού μας γεμίζει με θάρρος και δύναμη, για να καταφέρουμε να τα επιτύχουμε.

Ποιοι θα έχουν την τύχη με το μέρος τους και ποιοι θα προχωρήσουν σε άμεσες αλλαγές; Ποιοι θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους; Ποιοι θα δουν αύξηση στα οικονομικά τους; Ποιοι θα έχουν ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο;

Συνεχίζοντας το αφιέρωμα στους αστεροειδείς, η Άση Μπήλιου θα μας εξηγήσει τι σημαίνει η θέση της Εστίας στον αστρολογικό μας χάρτη για τις οικογενειακές μας σχέσεις, αλλά και για το πάθος που δείχνουμε προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους μας. Ακόμη, τι αποκαλύπτουν οι αστεροειδείς Ήρα και Δήμητρα για την αναζήτηση του τέλειου συντρόφου και τη σχέση με τη μητέρα μας αντίστοιχα.

Η Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου

Αυτά και άλλα πολλά στο «Stars System», σήμερα, Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 12:50

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top