MasterChef 2023: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Ξέσπασε σε κλάματα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Ραβιόλι γεμιστό με τσιγαρέλι έκρυβε η καμπάνα με τις δύο υποψήφιες προς αποχώρηση να ρίχνονται στις κουζίνες, για να εντυπωσιάσουν τη δημιουργό του πιάτου Κρίστυ Καραγεώργου, αλλά και τους δυο κριτές, Σωτήρη Κοντίζα και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

MasterChef: Τα Νευρά Της Στέλλας & Τα Δάκρυα Της Πωλίνας - Video

Η ώρα της κρίσης έφτασε για την Πωλίνα και τη Δώρα με τον Σωτήρη Κοντιζά να ανακοινώνει ότι σε ένα πιάτο βρήκαν ωμή καραβίδα. 

MasterChef 2023: Τι τρέχει ανάμεσα στην Πωλίνα και τον Δημήτρη;

Οι κριτές και η καλεσμένη chef εντόπισαν αυτή την αστοχία στην προσπάθεια της Δώρας. Το λάθος της μάλιστα αποδείχθηκε μοιραίο, αφού την έβγαλε τελικά εκτός διαγωνισμού.

Η Δώρα αποχώρησε κλαίγοντας από τον διαγωνισμό

Η Δώρα αποχώρησε κλαίγοντας από τον διαγωνισμό

Η ίδια μόλις συνειδητοποίησε ότι αποχωρεί «λύγισε» με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα. Για την ιστορία η Πωλίνα συγκέντρωσε 21 βαθμούς, ενώ η Δώρα 18 βαθμούς. 

Η Δώρα έχασε από την Πωλίνα και είδε την πόρτα της εξόδου από το MasterChef 2023

«Δεν είμαι στεναχωρημένη. Είμαι συγκινημένη και θα μου λείψουν κάποια παιδιά. Θα μου λείψει η Μαρία πάρα πολύ, η Σέβα, η Γιώτα, ο Αριστοτέλης, ο Κόκοτας. Σχεδόν όλοι μπορώ να πω. Θέλω να δω πολλά παιδιά από αυτά που έμειναν πίσω, όταν θα βγω έξω. Θα ήθελα να δουλέψω μαζί με τη Μαρία», δήλωσε στις κάμερες για τους παίκτες του MasterChef 2023 που θα της λείψουν περισσότερο.

Αυτοί είναι οι top 21 του MasterChef 2023:

 

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top