Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Η μητέρα της Πρισίλα, προσβάλει τη διαθήκη της

Με ποια τα βάζει η σύζυγος του Έλβις Πρίσλεϊ

Δείτε βίντεο για τη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ από το Breakfast@Star

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ αμφισβητεί τη «γνησιότητα και την εγκυρότητα» της διαθήκης της κόρης της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, που έφυγε από τη ζωή στις 13 Ιανουαρίου.

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Πέθανε η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ

Η σύζυγος του Έλβις Πρίσλεϊ κατέθεσε έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα, αμφισβητώντας μια «υποτιθέμενη τροποποίηση του 2016» στη διαθήκη, σύμφωνα με την οποία, σε περίπτωση θανάτου της κόρης της, η ίδια δε θα ήταν διαχειρίστρια της περιουσίας της.

Πρισίλα & Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ σε τελετή μνήμης για τον Έλβις Πρίσλεϊ το 2010

Πρισίλα & Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ σε τελετή μνήμης για τον Έλβις Πρίσλεϊ το 2010 /Φωτογραφία AP Images/Mark Humphrey

Όπως αναφέρει το Page Six που είχε πρόσβαση στα έγγραφα, η 77χρονη Πρισίλα ζήτησε από τον δικαστή να καθορίσει την εγκυρότητα της τελευταίας διαθήκης της κόρης της, η οποία όριζε την μεγαλύτερη κόρη της Λίζα Μαρί, Ράιλι Κίο και τον αείμνηστο γιο της, Μπέντζαμιν Κίο, ως συνδιαχειριστές της περιουσίας της.

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Παραπατούσε στις Χρυσές Σφαίρες, δύο μέρες πριν πεθάνει

Παράλληλα, στις τροποποιήσεις που φέρεται να έκανε η Λίζα Μαρί την εποχή εκείνη, απομακρύνεται κι ο πρώην διευθυντής επιχειρήσεων της, Μπάρι Σίγκελ από συνδιαχειριστής, με αποτέλεσμα να μένει μόνο η Ρίλεϊ ως υπεύθυνη της περιουσίας της μετά και τον θάνατο του αδερφού της που αυτοκτόνησε το 2020.

Η Πρισίλα ισχυρίζεται ότι αυτή κι ο Σίγκελ ορίστηκαν για πρώτη φορά συνδιαχειριστές στις 29 Ιανουαρίου 1993, όταν η Λίζα Μαρί «εκτέλεσε ένα ανακλητό καταπίστευμα ζωής, το οποίο τροποποίησε κι επαναδιατύπωσε πλήρως στις 27 Ιανουαρίου 2010».

Η Πρισίλα κι ο Έλβις Πρίσλεϊ την ημέρα του γάμου τους, την 1η Μαΐου του 1967

Η Πρισίλα κι ο Έλβις Πρίσλεϊ την ημέρα του γάμου τους, την 1η Μαΐου του 1967 /Φωτογραφία AP Images

Ωστόσο, όταν η κόρη της πέθανε στις 12 Ιανουαρίου μετά από καρδιακή ανακοπή, η Πρισίλα Πρίσλεϊ ισχυρίζεται ότι βρήκε μια νέα τροποποιητική διαθήκη, η οποία είχε ημερομηνία 11 Μαρτίου 2016. Κι αυτή τη διαθήκη φαίνεται να αμφισβητεί η χήρα του Έλβις Πρίσλεϊ καθώς όπως λέει η υπογραφή της κόρης της στο έγγραφο του 2016 «δεν φαίνεται να συνάδει με την συνήθη υπογραφή της», υποστηρίζοντας επιπλέον πως ακόμη και το όνομα της Λίζα Μαρί είχε γραφτεί λάθος.

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Θα κηδευτεί δίπλα στον γιο της, Benjamin

Παράλληλα, υποστηρίζει πως το έγγραφο δεν είχε επικυρωθεί ποτέ και δεν της είχε παραδοθεί όσο ζούσε η κόρη της, όπως προβλεπόταν στους όρους της συμφωνίας καταπιστεύματος του 2010.

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ & Πρισίλα Πρίσλεϊ σε event στη Νέα Υόρκη το 2007

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ & Πρισίλα Πρίσλεϊ σε event στη Νέα Υόρκη το 2007 /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

Τα οικονομικά προβλήματα της Λίζα Μαρί έχουν αποτελέσει θέμα συζήτησης εδώ και πολλά χρόνια, ιδίως μετά την αγωγή που κατέθεσε το 2018 εναντίον του Σίγκελ, κατηγορώντας τον για αμέλεια και κακό χειρισμό της μεγάλης κληρονομιάς του Έλβις Πρίσλεϊ. Τότε, η Λίζα Μαρί, είχε ισχυριστεί ότι ο πρώην μάνατζερ της, την οδήγησε σε «οικονομική καταστροφή» με αποτέλεσμα να έχει μόλις 16.000 δολάρια σε μετρητά το 2016.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top