MasterChef 2023: Σήμερα στις 21:00 στο Star η τελική επιλογή των παικτών!

Οι 14 διαγωνιζόμενοι που φόρεσαν τη μαύρη ποδιά θα διεκδικήσουν τη λευκή!

H κουζίνα του MasterChef 2023 έχει «ανάψει» και ήδη με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια των auditions, έχει κεντρίσει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον και η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Δείτε όλα τα επειδόδια του MasterChef 2023

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχοντας πετύχει την τέλεια τηλεοπτική χημεία, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλο με έναν μοναδικό τρόπο, είναι έτοιμοι να διαλέξουν τους τελευταίους διαγωνιζόμενους για να συμπληρωθεί η τελική 24άδα που θα μπει στο σπίτι του MasterChef.

Απόψε το βράδυ στις 21:00 στο Star θα δούμε τους 14 διαγωνιζόμενους που φόρεσαν τη μαύρη ποδιά να τα παίζουν όλα για όλα μιας και θα διεκδικήσουν τις 5 διαθέσιμες λευκές ποδιές, το εισιτήριό τους δηλαδή για την είσοδο τους στον διαγωνισμό, έχοντας να αντιμετωπίσουν τον μεγαλύτερο εχθρό, τον αδυσώπητο χρόνο!

Ένα timer και 90 λεπτά χωρίζουν τους επίδοξους σεφ από την κατάκτηση του ονείρου τους, αφού καλούνται να ετοιμάσουν στο συγκεκριμένο χρόνο δύο πιάτα, όχι όμως ταυτόχρονα.

Στον εξώστη θα βρίσκονται οι 19 διαγωνιζόμενοι, που κατάκτησαν τη λευκή τους ποδιά, οι οποίοι βάζουν τα δικά τους στοιχήματα και αγωνιούν για το ποιος θα βρεθεί τελικά δίπλα τους ή και απέναντί τους!

MasterChef 2023: Πότε θα προβάλλεται

Από τη Δευτέρα 30/1 ξεκινάει το διαγωνιστικό μέρος του MasterChef 2023, με τις πιο ευφάνταστες δοκιμασίες, που από αυτή την εβδομάδα θα μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00!
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top