Αντώνης Κανάκης: Η σπάνια εξομολόγηση για την σύντροφο του και η γνωριμία

«Παλιά με θεωρούσαν τον απόλυτο “ρεμάλι”» είπε στο Ενώπιος Ενωπίω

Σπάνια εξομολόγηση έκανε ο Αντώνης Κανάκης και μίλησε για πρώτη φορά για τη σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του, ενώ αποκάλυψε το πώς γνωρίστηκαν, λέγοντας πως έχουν σκαρφιστεί μία ιστορία ότι γνωριστήκαν στο Μέγαρο Μουσικής αλλά δεν είναι αυτή πραγματικότητα.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου και είπε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Παλιά με θεωρούσαν τον απόλυτο “ρεμάλι”. Δεν ακολουθώ τα “πρέπει” και περιμένω να νιώσω και να πω “τώρα θέλω να κάνω αυτό”. Έχουμε σκαρφιστεί μία ιστορία οι δυο μας ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής αλλά η αλήθεια είναι τρισάθλια. Γνωριστήκαμε σε ένα πολύ έντονο πάρτι. Είχε μια περιπέτεια, δεν ήταν συμβατικό. Τα παιδιά έχουν επηρεάσει θετικά τη ζωή μας, μας έχουν δέσει παραπάνω. Τρομάζω με τον εαυτό μου πόσο σάχλας είμαι με τα παιδιά μου».

Αντώνης Κανάκης: Οι on air ευχές στον γιο του για τα γενέθλια του

Στη συνέχεια μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη: «προφυλάσσω τόσο πολύ την προσωπική μου ζωή γιατί την θεωρώ τόσο σημαντική. Δεν φοβάμαι αλλά, όταν έχεις κάτι ιδιαίτερα πολύτιμο, το προστατεύεις. Είναι για μένα πολύτιμο και δε θα είναι προσωπική ζωή μετά αν την μοιράζω και την ξοδεύω. Η σύντροφος μου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί. Κατ’ αρχήν είναι καταπληκτική μητέρα που για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όχι με την έννοια του τι πρέπει να κάνει αλλά με την αγάπη. Είναι καταπληκτική μητέρα, ένα πραγματικά πανέμορφο κορίτσι που δεν ασχολείται καθόλου με το να προβάλλει την ομορφιά της. Την γνώρισα και δεν είχε, όπως και συνεχίζει να μην έχει καθόλου social media. Ποτέ δεν άνοιξε στη ζωή της τίποτα».

«Την εκτιμώ για πάρα πάρα πολλά πράγματα. Το πιο χρήσιμο συστατικό για μένα είναι ότι αδιαφορεί. Αδιαφορεί με την καλή έννοια για όλο αυτό (σ.σ. το τηλεοπτικό). Δεν τη νοιάζει καθόλου, αν και βλέπει τις εκπομπές και θα γελάσει. Αυτό είναι ένα συστατικό που με κρατάει πολύ πιο γήινο μες στην οικογένεια μου. Γενικότερα πλέον στη ζωή και τη δουλειά μου, το όνειρο μου θα ήταν να τελειώνουν οι εκπομπές και μετά να μην έχεις καμία σχέση με όλο αυτό» πρόσθεσε.
Αντώνης Κανάκης: Η σπάνια εξομολόγηση για την σύντροφο του και η γνωριμία

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top