MasterChef 2023: Το ριζότο του Νικήτα του έδωσε τη λευκή ποδιά;

Στην audition ήταν μαζί του η γυναίκα του και οι κόρες του

Ο Νικήτας είναι 29 ετών από το Ρέθυμνο και ήρθε στην Αθήνα για την audition του MasterChef μαζί με τις δυο του κόρες και τη γυναίκα του!

Νικήτας MasterChef: Στην audition ήταν μαζί του η γυναίκα του και οι κόρες του

«Πρώτος στόχος είναι να μην λιποθυμήσω! Δεύτερος είναι να μπω στο σπίτι!» είπε αρχικά ο διαγωνιζόμενος. «Κάποιους χειμώνες της ζωής μου τους έχω περάσει στη Φινλανδία ως μάγειρας» εξομολογήθηκε.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef

Το πιάτο που αποφάσισε να φτιάξει στους κριτές ήταν: Ριζότο σε bisque γαρίδας όμως τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα ήθελε, είπε.

MasterChef: Ριζότο σε bisque γαρίδας

Ριζότο σε bisque γαρίδας 

«Δεν έφτασα στον χρόνο που ήθελα για την προεργασία του ριζότο και γενικότερα όλο αυτό μου έφερε μία ένταση, ένα άγχος και ένα στρες, το οποίο δεν μπορούσα να το διαχειριστώ και όλα μου φαινόντουσαν μαύρα!», πρόσθεσε.

Τελικά οι κριτές έμειναν πολύ ευχαριστημένοι με το πιάτο του Νικήτα! Τόσο που του έδωσαν τη λευκή ποδιά, κάτι που σημαίνει ότι μπαίνει απευθείας στο σπίτι του MasterChef και εκείνος ενθουσιάστηκε!

MasterChef 2023: Η Audition Του Νικήτα

Να σημειωθεί ότι φέτος οι audition αλλάζουν! Η λευκή ποδιά, για όσους την κερδίσουν, σημαίνει αυτόματα και την είσοδο τους στον διαγωνισμό! Όσοι φορέσουν τη μαύρη ποδιά θα έχουν άλλη μια ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στη διαγωνιστική κουζίνα του MasterChef 2023! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top