Το Traction στην ονειρική χώρα του Pirelli Calendar 2023

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο την Κυριακή 15/1/23 στις 13:00 στο Star

Δείτε το trailer της 5ης εκπομπής

Στιγμές από το ταξίδι του στη μαγική, ονειρική χώρα του Pirelli Calendar 2023 παρουσιάζει ο Κώστας Στεφανής, στο πρώτο επεισόδιο του Traction για τη νέα χρονιά!


Μερικά από τα πιο γοητευτικά μοντέλα, που μπορεί κάποιος να συναντήσει σήμερα στον πλανήτη Γη αλλά εντελώς διαφορετικά από εκείνα που αποτελούν συνήθως τον πυρήνα του TractioN,  κάνουν καθηλωτική εμφάνιση στο νέο επεισόδιο της εκπομπής!

Κώστας Στεφανής


Σούπερ σταρ της πασαρέλας και των εξωφύλλων στα κορυφαία περιοδικά μόδας, όπως η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η Κάρα Ντελεβίν, η Μπέλα Χαντίντ, η Κάρλι Κλος, η Άσλεϊ Γκράχαμ, ανάμεσα σε έναν γαλαξία top model, μιλούν στον Κώστα Στεφανή για τη συμμετοχή τους στην ολοκαίνουργια έκδοση του φημισμένου Ημερολογίου της Pirelli για το 2023.


Στη φετινή εκδοχή του ημερολογίου-θεσμού, το καλλιτεχνικό θέμα του τιτλοφορείται ως «Ερωτικά γράμματα στη Μούσα» και σε κάθε σελίδα αποτυπώνεται μια γυναίκα, που σαγηνεύει και μαγνητίζει τον θεατή, όχι μόνο με την ομορφιά αλλά και με την προσωπικότητά της. Ο Κώστας Στεφανής βρέθηκε στο Μιλάνο για το επίσημο λανσάρισμα του Pirelli Calendar 2023 και συνομίλησε με μερικές από τις «μούσες».

Οι απαντήσεις τους, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα, είναι όσο αναπάντεχες και πρωτότυπες θα ταίριαζαν σε γυναίκες ισχυρές και γεμάτες πάθος, όπως οι φετινές «μούσες», που απαθανατίστηκαν ποζάροντας για ένα έργο τέχνης σε 12 μήνες, το περίφημο Ημερολόγιο της Pirelli. Αποκλειστικά για την Ελλάδα, μόνο στο TractioN!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή TractioN!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top