Γιώργος Λιανός: Η γυναίκα μου με σταύρωσε και μου έβαλε τον Άγιο Χριστόφορο

Τι είπε ο παρουσιάστης του Survivor All Star για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής του Survivor All Star αναχώρησε μαζί με τους παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο.

Εκεί τον συνάντησαν και οι τηλεοπτικές κάμερες, με τον Γιώργο Λιανό να απαντά σε όλα.

«Έχω το κλασικό άγχος, δεν κλείσαμε μάτι όλη τη νύχτα. Είναι όλα έτοιμα. Εύχομαι να φτάσουμε όλοι μαζί γιατί έχουμε κάποιες καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο. Τώρα πλέον νομίζω ότι το παιχνίδι θα παιχτεί σε άλλα επίπεδα στρατηγικής και αυτό είναι και αυτό που κατάλαβα από το πρώτο meeting που είχαμε. Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, υπάρχουν αρκετές υποομάδες. Ξεκινάνε όλοι με στρατηγική. Θα έχουμε μεγάλη μάχη για το ποιος θα φύγει πρώτος. Τους είδα αρκετά άνετους μέχρι που ο Ατζούν τους ανακοίνωσε ότι το φετινό Survivor Θα είναι αρκετά πιο δύσκολο και σε θέμα επιβίωσης, πείνας και σε θέμα αγωνισμάτων. Το κριτήριο για τις ομάδες θεωρώ θα είναι κυρίως αγωνιστικό αλλά θα δούμε και τις μεταξύ τους σχέσεις» ανέφερε.

Survivor All Star: Αναχώρησαν οι παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο

Όσο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τους παίκτες που θα δούμε να μπαίνουν στην πορεία του παιχνιδιού ο Γιώργος Λιανός απάντησε: «Δε θέλω να ξαναμπώ σε αυτή τη διαδικασία. Νομίζω ότι όποιος ήθελε να μπει και μπορούσε είναι στο All Star. Θα υπάρχει κινητικότητα στους παίκτες. Κάθε είσοδος θα είναι και μια ωραία είσοδος…. Σίγουρα θα πέσουν και τηλέφωνα σε παιδιά που δεν τους έχετε συζητήσει».

Τέλος αποκάλυψε τι του είπε η σύντροφός του, λίγο πριν φύγει: «Με σταύρωσε και μου έβαλε τον άγιο Χριστόφορο μέσα στις τσάντες».

Γιώργος Λιανός

Γιώργος Λιανός: Αναχώρησε Για Τον Άγιο Δομίνικο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top