Ο Τσουρός τα... έβαλε με Σεργουλόπουλο-Μελιτά για τα πτυχία δημοσιογραφίας

Πώς απάντησε το δίδυμο της ΕΡΤ;

Μέσα από την εκπομπή MEGA Καλημέρα, ο Κώστας Τσουρός σχολίασε το πρωί της Πέμπτης το χιουμοριστικό σκετσάκι που κάνουν σε κάθε εκπομπή τους η Τζένη Μελιτά κι ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Τα σχόλια-φωτιά για την καταδίκη του Βασίλη Τσιάρτα

«Ενώ μου αρέσουν πολύ τα σκετς που κάνουν τα παιδιά, νομίζω ότι υπερέβαλαν λίγο, με την έννοια ότι αν και οι δύο δεν ήταν παρουσιαστές και ενδεχομένως δεν έκαναν το ίδιο, να γελάνε σε αυτό το σκετσάκι. Δηλαδή αν το βλέπαμε στο θέατρο, θα γελούσαμε πολύ. Πόσες φορές ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει πει πράγματα στην εκπομπή του και έχει απασχολήσει και με τις προσωπικές του απόψεις την συγκεκριμένη εκπομπή», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Επίσης λέει η Τζένη “είναι δύσκολο πράγμα η δημοσιογραφία”. Ναι, η δημοσιογραφία είναι δύσκολο πράγμα, αρκεί να ξέρουμε τι σημαίνει δημοσιογραφία. Ούτε ο Φώτης, ούτε η Τζένη είναι δημοσιογράφοι. Η δημοσιογραφία Τζένη είναι δύσκολη. Τώρα το πώς το βλέπετε εσείς και τι κάνετε, δεν ξέρω. Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου. Επειδή είναι σε αυτή τη θέση, αν ήταν σε κάποια άλλη θέση, θα γέλαγα. Αν έβλεπα από έναν ηθοποιό στο θέατρο να σατιρίζει την τηλεόραση, θα μου άρεσε και θα γέλαγα. Από παρουσιαστές μίας εκπομπής ίδιας με αυτές που “κατακρίνουν” δεν μου αρέσει. Εκεί είναι παρουσιαστές, δεν είναι ηθοποιοί», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η αιχμηρή κριτική στον Φώτη Σεργουλόπουλο

Η απάντηση της Μελιτά και του Σεργουλόπουλου σε όσα είπε ο Κώστας Τσουρός

Η Τζένη Μελιτά κι ο Φώτης Σεργουλόπουλς δεν άφησαν αναπάντητα τα όσα σχολίασε ο Κώστας Τσουρός. Οι δύο παρουσιαστές τοποθετήθηκαν μέσα από το Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν.

«Μπορεί από μια παράβλεψη ο άλλος να μην ξέρει αν έχεις σπουδάσει ή όχι. Θέλω μέσα από την εκπομπή και αφού μου δίνεται αυτό το βήμα να πω ότι έχω δύο πτυχία και στα νομικά και στη δημοσιογραφία. Έτσι το πετάω αυτό! Ευχαριστώ πολύ Φώτη μου. Και να πω σε αυτό το σημείο ότι είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι δημοσιογράφος με τη βούλα και με πολύ μεγάλο παρελθόν» σχολίασε η Τζένη Μελιτά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σε έχω δίπλα μου, που είσαι ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαίτερα και χαίρομαι που έχω δίπλα μου μια δημοσιογράφο που μπορεί να ανταπεξέρχεται σε δύσκολα πράγματα και δύσκολα θέματα» συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top