Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η αιχμηρή κριτική στον Φώτη Σεργουλόπουλο

«Είναι σαν να έχει σηκωμένο το δάχτυλο, ενώ κάνει μονοψήφια»

Η Μαίρη Αργυριάδου συνάντησε «στο κοντρόλ» τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, ο οποίος σχολίασε τους Έλληνες παρουσιαστές και τις τηλεοπτικές εκπομπές που έχουμε δει στο πρώτο μισό της σεζόν. 

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

Ο ίδιος αρχικά ξεκαθάρισε πως δε θα τον δούμε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να ξανασυνεργαστεί με την Ιωάννα Μαλέσκου

«Δέχτηκα πρόταση για καλεσμένος από τη Μαρία Μπακοδήμου και δεν πήγα. Υπήρχε η φήμη πως έτσι έκαναν τα κάστινγκ», δήλωσε χαρακτηριστικά και ύστερα αποκάλυψε «Έχουμε κοινό μυστικό με την Ιωάννα πως όπου πάει θα είμαι μαζί της. Υποθέτω πως δε θα πάει στο Open».

Γιαννόπουλος - Καλλίνη σε έντονη αντιπαράθεση on air – «Δε θα ολοκληρώσεις»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολιάζει στο Breakfast@Star τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγο καιρό ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Λιάγκα σχολίασε «Όποιος έβαλε πρώτος στη συζήτηση τον Γιώργο Λιάγκα, στην προκειμένη περίπτωση ο Νίκος, σφάλλει και νομίζω ότι ο Γιώργος απάντησε πολύ σωστά».

Ο δημοσιογράφος μίλησε και για την επιστροφή του Φώτη Σεργουλόπουλου και την όχι και τόσο θερμή υποδοχή του από τους τηλεθεατές, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα νούμερα τηλεθέασης.

«Μου τη σπάνε οι υπερεκτιμημένες εκπομπές στην ΕΡΤ που πάνε άπατες, όπως του Φώτη Σεργουλόπουλου. Παρότι τον συμπαθώ είναι σαν να έχει σηκωμένο το δάχτυλο, ενώ κάνει μονοψήφια και δεν τρέχει τίποτα». 

Τέλος, αναγνώρισε την προσπάθεια της Ελένης και του Ετεοκλή στο Breakfast@Star και απολογήθηκε για την κριτική που τους έκανε. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top