Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάθε τρία χρόνια outing»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο πάνελ της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή Love it, παραχώρησε νέα συνέντευξη και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Γιαννόπουλος - Καλλίνη σε έντονη αντιπαράθεση on air – «Δε θα ολοκληρώσεις»

Κάποια στιγμή μάλιστα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Τι λες τώρα» τον ρώτησε τον λόγο για τον οποίο δεν έχει κάνει τη δική του οικογένεια.

«Δε το λες για το θέμα περί ομοφυλοφιλίας φαντάζομαι, γιατί είναι κάτι το οποίο δεν το έχω κρύψει ποτέ. Δεν είναι new entry, δηλαδή, δεν είναι είδηση το να το αναφέρω και είναι ενδιαφέρον πως πάει η κουβέντα εκεί γιατί υπάρχουν κάποιοι νέοι άνθρωποι που έχουν βγει στη λεγόμενη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα που δεν ξέρουν ότι εμείς οι παλαιότεροι έχουμε κάνει το λεγόμενο outing μας πολλά χρόνια πριν. Νομίζουν ότι είμαστε στην ντουλάπα κρυμμένοι» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Να ενημερώσουμε λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους ότι οι παλαιότεροι δεν μπορούμε να κάνουμε κάθε τρία χρόνια outing, να βγαίνουμε με πανό και να λέμε ''ξέρετε, είμαι ομοφυλόφιλος'' για να ικανοποιούνται και να μην μας λένε ομοφοβικούς. Και στρέιτ να ήμουν, δεν θα έκανα οικογένεια γιατί πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ», πρόσθεσε.

γιαννοπουλος ποσειδωνας

Ο ίδιος είπε πως αυτή την περίοδο είναι ελέυθερος και είναι καλά σε αυτό το κομμάτι αλλά τόνισε πως είναι λυπημένος γιατί πριν μερικούς μήνες έχασε τη μητέρα του που ήταν το στήριγμά του στη ζωή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top