Γιαννόπουλος - Καλλίνη σε έντονη αντιπαράθεση on air – «Δε θα ολοκληρώσεις»

«Αρπάχτηκαν» με αφορφμή τις αναρτήσεις Τσιτσιπά

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σίσσυ Καλλίνη αναφέρθηκε on air στην εκπομπή «Love it» στην παλαιότερη ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα Harrods, επισημαίνοντας ότι δεν είναι ένα αλλά πολλά τα ατοπήματα του Έλληνα τενίστα όσον αφορά στα post που κάνει γιατί είναι «σαν να μη γνωρίζει την ελληνική και την παγκόσμια πραγματικότητα».

γιαννόπουλος καλλίνη

Τότε, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του.

«Δεν είχε άδικο εκεί, επειδή κάνεις ένα best off και βάζεις όπισθεν. Δε θα μιλούσα σε αυτό. Επειδή το συγκεκριμένο θέμα το έχουμε ξανασυζητήσει, τότε δέχτηκε μία αναίτια επίθεση» ανέφερε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, με τη Σίσσυ Καλλίνη να απαντά: «Μην αλλάξουμε το θέμα όμως. Είναι πολλές οι επικοινωνιακές αστοχίες».

Ποσειδώνας: Όταν ξεκινάς κάτι, να περιμένεις την αντίδραση!

Σίσσυ: Μα δεν ολοκλήρωσα!

Ποσειδώνας: Δε θα ολοκληρώσεις!

Σίσσυ: Ωραία, ευχαριστώ!

Ποσειδώνας: Όταν θες να δικάσεις κάποιον και πας 25 θέματα πιο πίσω, θα σου απαντήσω εγώ για το πρώτο θέμα. Θα δεις ότι τελικά θα καταλήξουμε να συμφωνούμε. Είπες για την αλυσίδα καταστημάτων, το να μπαίνουμε στη λογική ότι η Ελλάδα είναι ψωροκώσταινα και για μένα είναι ξεχασμένο. Μετά από αυτό, όντως έκανε ατοπήματα με κορυφαίο αυτό εδώ. Μην δικάζουμε όμως τους ανθρώπους συνολικά.

Σίσσυ: Επειδή μου έχεις ξαναπεί ότι δικάζω, δεν δικάζω κανέναν. Λέω επικοινωνιακά έχει πέσει σε ατοπήματα… Να ολοκληρώσω παρακαλώ. Είναι σαν να μη γνωρίζει κανείς την ελληνική πραγματικότητα. Είναι αθλητής με εκατομμύρια followers, που οφείλει να πει ή να μην πει τίποτα. Στην άλλη άκρη του πλανήτη σκοτώνονται παιδιά. Ιωάννα, υπερασπίσου με σε παρακαλώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top