Cash or Trash: Τέσσερα αντικείμενα με άρωμα άλλης εποχής ψάχνουν πωλητή

Μη χάσετε το επεισόδιο της Κυριακής στις 18:20, στο Star

Δείτε το trailer του Cash or Trash

Σήμερα, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Cash or Trash φιλοξενούνται τέσσερα αντικείμενα, με άρωμα άλλης εποχής, τα οποία θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη και Θάνος Μαρίνης.

Σαπουντζάκη, Παγώνη, Κοκλώνης, Μεταξά στο εορταστικό του «Cash or Trash»

Μια γλυκιά μουσικό και σοπράνο υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο της εκτίμησης. Η Φωτεινή φέρνει ένα μουσικό αντικείμενο πολύ κοντά στην παράδοση του Ελληνισμού. Η γλωσσομαθής νεαρή μουσικός γεμίζει τον χώρο με το αδιαμφισβήτητα διαφορετικό του είδους του αντικείμενο, το οποίο βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση για τα χρόνια του. Με απίθανες πληροφορίες για τους κατασκευαστές του αντικειμένου της Φωτεινής, ο Θάνος Λούδος δίνει στη νεαρή πωλήτρια ό,τι χρειάζεται για το κλείσιμο μιας καλής συμφωνίας στο επόμενο δωμάτιο.

Η Φωτεινή αποκαλύπτει το αντικείμενό της κι οι αγοραστές νιώθουν δέος για πολλούς λόγους. Η σχετικά καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ενώ κουβαλάει τουλάχιστον έναν αιώνα στη πλάτη του αλλά και η σπανιότητά του, καθώς πρόκειται για ένα άκρως συλλεκτικό κομμάτι, καθορίζουν τη μοίρα της δημοπρασίας. Η αίσθηση αναμονής για τη σωστή προσφορά στα νέα δεδομένα, που έθεσε η εκτίμηση του Θάνου Λούδου για τη Φωτεινή, δημιουργούν ίσως κι από τις πιο ενδιαφέρουσες, ως τώρα, δημοπρασίες στο Cash Or Trash! 

Θάνος Λούδος: Το φλερτ από τις γυναίκες και το σχόλιο για τη Μοιραράκη

Ο Λουκάς από τον Κορυδαλλό κάνει τη Δέσποινα Μοιραράκη να σκεφτεί πολύ σοβαρά τη διαδικασία δερματοστιξίας, αφού δεν έχει μπει ποτέ στη διαδικασία ως τώρα να το τολμήσει. Με την εκτίμηση του Θάνου Λούδου για ένα αντικείμενο που μπορεί κάποιος να παρατηρήσει λεπτομέρειες από μακριά, ο Λουκάς βλέπει την ανεβασμένη τιμή της εκτίμησης, στην οποία ήλπιζε, να απομακρύνεται! Ελαφρώς απογοητευμένος για την έως τώρα λανθασμένη αντίληψη, που είχε για το αντικείμενό του, ο επαγγελματίας δερματοστίκτης, μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών με αρκετά πεσμένη διάθεση αλλά έτοιμος να απολαύσει τη νέα του εμπειρία. Οι αγοραστές υποδέχονται τον Λουκά, ο οποίος εύχεται οι προσφορές τους να τον… ζεστάνουν λιγάκι περισσότερο από την εκτίμηση του Θάνου Λούδου. Με χιούμορ και καλή διάθεση, οι αγοραστές προσγειώνουν για ακόμα μια φορά τον Λουκά  για την πραγματική προέλευση και χρήση του αντικειμένου, ενώ η διαδικασία της δημοπρασίας γίνεται με τις καλύτερες προθέσεις και προσφορές. Είναι μια από τις περιπτώσεις του Cash Or Trash, που η δημοπρασία παίρνει φωτιά όταν όλοι πιστεύουν πως τα πάντα έχουν λήξει! 

Ο Γρηγόρης από τη Μάνη μπαίνει με… ιπποτικό αέρα στο δωμάτιο της εκτίμησης. Η Δέσποινα Μοιραράκη χαίρεται που γνωρίζει  τον νεαρό φαν της εκπομπής, ενώ μαθαίνει και την ιδιαίτερη ιστορία της οικογένειάς του, αφού πρόκειται για μια περίπτωση συλλεκτών σπάνιων αντικειμένων. Ένα από αυτά τα αντικείμενα έχει μπροστά του ο Θάνος Λούδος όμως τα δεδομένα, που έχει θέσει ο φιλόδοξος Μανιάτης, δεν αγγίζουν ούτε στο ελάχιστο την εκτίμηση, που παίρνει. Με όλες τις σημαντικές πληροφορίες στα χέρια του, ο δυσαρεστημένος κατά τα άλλα Γρηγόρης, βάζει μπροστά το γνήσιο, μανιάτικο τσαγανό του προκειμένου να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή προσφορά. Πολύ σύντομα η προσφορές ξεπερνούν την τιμή της εκτίμησης, τα πράγματα όμως παραμένουν μίλια μακριά από τις προσδοκίες του Γρηγόρη.

Cash or Trash: Ο... Τζόνι Ντεπ βρέθηκε στο πρόγραμμα του Star

Τον νεαρό ηχολήπτη Βίκτωρα καλωσορίζει η Δέσποινα Μοιραράκη στο Cash Or Trash, με ένα αντικείμενο αρκετά… ρομαντικό του είδους του. Ο Βίκτωρας έχοντας στο DNA του το στοιχείο της συλλεκτικότητας, φέρνει ένα αντικείμενο που διαθέτει ιδιαίτερο design. Με μητέρα γνώστρια του παλιού κι όχι μόνο, ο Βίκτωρας βγαίνει με ακόμα περισσότερες πληροφορίες από το δωμάτιο εκτίμησης, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο για το αντικείμενό του. Στο δωμάτιο των αγοραστών, έτοιμος για την παρθενική του συμμετοχή σε δημοπρασία, ο Βίκτωρας μπαίνει με έναν άσσο κρυμμένο στο μανίκι του και σκοπεύει να τον εμφανίσει μόνο όταν δυσκολέψουν τα πράγματα. Τη στιγμή που χρειάζεται, η Άντα Πανά βγαίνει μπροστά στη δημοπρασία, αλλά αυτή τη φορά από μια διαφορετική θέση! 

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα! 

Δείτε όλα τα επεισόδιο του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top