Ελεονώρα Μελέτη: «Σιγά μη φοβηθώ τον οποιοδήποτε νταή!»

Το δημόσιο ξέσπασμα της παρουσιάστριας

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη στο «Mega Καλημέρα».

Μία έντονη συναισθηματική στιγμή είχε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, το πρωί της Δευτέρας 28/11, στον «αέρα» της εκπομπής «Breakfast@star».

Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαυρικίου: «Δεν μπορείς να αποδείξεις την αλήθεια»

Ο Κύπριος ερμηνευτής μίλησε για την τραυματική εμπειρία που είχε με ιθύνοντα δισκογραφικής εταιρείας πριν από 14 χρόνια.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ξέσπασμα στο Breakfast@star

Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαυρικίου: «Δεν μπορείς να αποδείξεις την αλήθεια»

Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαυρικίου: «Δεν μπορείς να αποδείξεις την αλήθεια»

Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της σχολίασαν όσα συνέβησαν στον Μαυρίκιο με την παρουσιάστρια να ξεσπά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Θέλει λίγο εμπειρία ζωής για να καταλάβεις τον χειριστικό άνθρωπο. Δηλαδή τα νέα παιδιά, δεν τους τσιμπάνε αμέσως τους χειριστικούς ανθρώπους. Εγώ έχω δηλώσει και δημόσια –το μόνο που δεν έχω πει είναι το όνομα- ότι εγώ έχω περάσει από συνεργασία  που φοβόμουν. Και όχι μόνο εγώ. Πριν από κάποια χρόνια μπορεί να μην αντιδρούσα αλλά έχω μάθει κι αντιδράω σε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι δειλοί, να το ξέρετε. Είναι πάρα πολύ δειλοί οι κακοποιητικοί άνθρωποι, δηλαδή αν τους κάνεις “ξουτ” θα κάνουν πίσω. Απλά πρέπει να τσιμπήσεις την κακοποιητική συμπεριφορά και να πεις σε αυτόν τον δειλό “ξουτ, κάνει άκρη”! Βεβαίως κι εγώ το έκανα. Σιγά μη φοβηθώ τον οποιονδήποτε νταή, σιγά μη φοβηθώ όποιον πουλάει μούρη, ξερολίαση και αέρα», σημείωσε η ίδια.
«Είμαι 25 χρόνια σε αυτόν τον χώρο και τους μυρίζομαι από μακριά πλέον. Δεν τους θέλω κοντά μου, τους διώχνω» συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top