Μαυρίκιος Μαυρικίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ξέσπασμα στο Breakfast@star

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην τραυματική εμπειρία

Μετά την έντονα φορτισμένα στιγμή που είχε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην εκπομπή «Breakfast@Star» έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του Star.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαυρικίου: «Δεν μπορείς να αποδείξεις την αλήθεια»

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην τραυματική εμπειρία που είχε με ιθύνοντα δισκογραφικής εταιρείας στο παρελθόν, αποκαλύπτονας μάλιστα ότι πολλοί νέοι του στέλνουν μηνύματα ότι έχει φερθεί με τον ίδιο τρόπο και στους ίδιους.

Δείτε εδώ όλη την εκπομπή «Breakfast@Star»

«Κατά καιρούς μου έχουν ζητήσει πολλοί άνθρωποι χρήματα, για να κάνουν επιτυχία τα τραγούδια μου. Χρήματα για να μην σταματήσουν την πορεία των τραγουδιών μου, εκβιαστικά δηλαδή τα ζητούσαν» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Από την ώρα που φύγαμε από το πλατώ πρέπει να έχω λάβει πάνω από 200 μηνύματα. Οι άνθρωποι κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Υπάρχει ένα σάπιο κατεστημένο από πίσω που κλείνει τις πόρτες σε όποιον δεν συμμορφώνεται» πρόσθεσε στην κάμερα ο τραγουδιστής.

«Είναι ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας αλλά για να μου στέλνουν νέα παιδιά μηνύματα και να μου λένε προφανώς μιλάς για αυτόν, το έχει κάνει και σε εμάς… ήταν τόσο σιχαμένος ο τρόπος του, τόσο έντονος και σίγουρος ότι θα ανταποκριθώ. Κυριολεκτικά με στρίμωξε».

Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαυρικίου: «Δεν μπορείς να αποδείξεις την αλήθεια»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top