Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαυρικίου: «Δεν μπορείς να αποδείξεις την αλήθεια»

Τι είπε για την παρενόχληση που έχει δεχτεί πριν από χρόνια

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τα κλάματα στο «Breakfast@star».

Μία ερώτηση στον Μαυρίκιο Μαυρικίου στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει σε κλάματα και να μιλήσει για ανήθικη πρόταση που δέχτηκε στο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν από 14 χρόνια.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τα κλάματα στο «Breakfast@star».

Αν και έχει βγάλει αρκετά τραγούδια δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια δισκογραφική δουλειά. «Έχω βγάλει πολλά τραγούδια όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν τα έσπρωξαν εταιρείες και ραδιόφωνα. Μου έγιναν ανήθικες προτάσεις και δεν ήμουν ποτέ έτοιμος να τις διαχειριστώ. Έλεγα πάντα όχι και έφευγα. Θα κλάψουν μανούλες αν αυτά τα πράγματα βγουν στη φόρα. Έχω στριμωχτεί άγρια σε γραφεία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μου έχουν ζητήσει. Μου έχουν ζητήσει 5.000 ευρώ για να κάνουν επιτυχία ένα τραγούδι μου», είπε αρχικά στην εκπομπή «Breakfast@star».

«Αν σου πω ονοματεπώνυμο δε θα έχουμε άλλο θέμα συζήτησης για έναν μήνα. Δεν έχουμε καμία επαφή σήμερα. Τον βλέπω στις επίσημες πρεμιέρες όλων των παραστάσεων… Θα στο πω όταν κλείσουν οι κάμερες. Μακάρι να είχα τα στοιχεία να στο πω στον αέρα και να ξεκινούσε μια επανάσταση. Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Ευχαριστώ πολύ τη γυναίκα μου που μου έχει σταθεί σε αυτό και δε θέλω να συζητήσουμε άλλο γι’ αυτό. Ήμουν ένα παιδάκι που είχα έρθει από την Κύπρο, δεν είχα κανέναν, μόνο τους γονείς μου στο τηλέφωνο να με στηρίζουν. Κι όταν ξεκίνησα να μιλήσω μου έλεγαν όλοι μην πεις τίποτα γιατί δεν έχεις στοιχεία. Αν σας πω ποιος είναι θα πέσετε κάτω όλοι ξεροί», είπε με κλάματα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τα κλάματα στο «Breakfast@star».

Αν και η Ελένη Χατζίδου έτρεξε να τον αγκαλιάσει εκείνος δεν άντεξε και αποχώρησε για λίγα λεπτά από το πλατό και πέρασαν σε διαφημίσεις.

«Αυτές τις μέρες έχω δεχτεί περίεργα τηλεφωνήματα από ανθρώπους του παρελθόντος. Περίμενα μια συγγνώμη και άκουσα σχεδόν απειλητικές κουβέντες. Είναι αδιανόητα πράγματα. Έχω θυμώσει πάρα πολύ. Μέχρι που αναγκάστηκα να μετακομίσω από το σπίτι μου αυτή την εβδομάδα άρον άρον. Πήρα τη γυναίκα μου και φύγαμε για να μη ξέρει κανείς που μένουμε. Είδα έξω από το σπίτι μου αυτοκίνητα, περίεργα. Το τι έχουμε ζήσει τον τελευταίο καιρό, χωρίς να ξέρει ο κόσμος τι μας συμβαίνει… Σηκωθήκαμε και φύγαμε άρον άρον. Φοβόμαστε», είπε μετά τις διαφημίσεις.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top