TractioN: Πρεμιέρα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 13:00 στο Star

Με τον Κώστα και τον Μάνο Στεφανή

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής TractioN

Εκπομπή με θέματα, που αφορούν στο αυτοκίνητο, στη μοτοσικλέτα, στην τεχνολογία με τους Κώστα και Μάνο Στεφανή.

TractioN, η μοναδική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση, που παρουσιάζει, με τον πιο εναλλακτικό τρόπο, όλα τα νέα και τις εξελίξεις στον τομέα του αυτοκινήτου, της μοτοσικλέτας, του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και τις τεχνολογικές καινοτομίες της αυτοκινητοβιομηχανίας.

O Κώστας Στεφανής και ο Μάνος Στεφανής

Με γκάζι και με χαμόγελο, με το βλέμμα σταθερά στραμμένο στο συναρπαστικό μέλλον της αυτοκίνησης, με έγνοια για την οδική ασφάλεια και το περιβάλλον, αλλά πάντα με την αθεράπευτη αγάπη για οτιδήποτε διαθέτει τροχούς και κινητήρα.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια του TractioN

Μέσα από τη συχνότητα του Star για 6η σεζόν, ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής αλλά και οι συνεργάτες τους, μοιράζονται με τους τηλεθεατές το πάθος για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα μαζί με συμβουλές για καλύτερες ημέρες στους μεγάλους δρόμους. Κάθε εβδομάδα το TractioN ενημερώνει και ψυχαγωγεί. Γιατί η οδήγηση είναι ένα ατελείωτο, υπέροχο ταξίδι!

TractioN: Πρεμιέρα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 13:00 στο Star

Τι θα δούμε στην πρώτη εκπομπή

Στη γραμμή της εκκίνησης, ανεβάζοντας στροφές και με το γκάζι έτοιμο να φτάσει στο πάτωμα, το TractioN, η καλύτερη εκπομπή αυτοκινήτου της ελληνικής τηλεόρασης επανέρχεται για 6η τηλεοπτική σεζόν στη συχνότητα του Star!

Ο Κώστας Στεφανής και η ομάδα των συνεργατών του βάζουν μπροστά τις μηχανές, με στόχο να χαρίσουν στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές μηχανοκίνητης δράσης και ενημέρωσης. Η επικαιρότητα τρέχει, τρέχει όμως και το TractioN! Και αυτό το εννοούμε κυριολεκτικά, εφόσον η εκπομπή συμμετείχε στο Ράλι Ακρόπολις του 2022, με το HYUNDAI i20N Rally, ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο ειδικά για αγώνες παγκοσμίου επιπέδου. Το πλήρωμα, δηλαδή ο Μάνος και ο Κώστας Στεφανής, καταθέτουν στην κάμερα του TractioN με κάθε ειλικρίνεια και συγκίνηση το πώς είναι να τρέχεις σε ένα σημερινό αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι και μάλιστα στο περίφημο «Ράλι των Θεών», στα χώματα και τα βουνά της υπέροχης πατρίδας μας. Μια εμπειρία μοναδική, που κάθε τηλεθεατής θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μαζί μας, απευθείας από το cockpit του αγωνιστικού αυτοκινήτου του TractioN!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

➢ MERCEDES-BENZ EQE: Ένα από τα πλέον εξελιγμένα και πολλαπλώς ενδιαφέροντα μοντέλα στην ηλεκτροκίνητη γκάμα της Mercedes, το εντυπωσιακό EQE, έρχεται στο TractioN! Πρόκειται για το αμιγώς ηλεκτρικό «business saloon», όπως το χαρακτηρίζει η γερμανική εταιρεία, ή αλλιώς μια ελαφρώς μικρότερη εκδοχή της κορυφαίας ηλεκτρικής λιμουζίνας EQS. Σε εκδόσεις ισχύος από 245 έως 292 ίππους, με τετρακίνηση ή όχι και αυτονομία έως 673 χλμ!

➢ HONDA CIVIC: Στην Ισπανία ταξιδεύει ο Θωμάς Ευθυμίου, για ένα «καυτό» ραντεβού με το καινούργιο Honda Civic. Ένα μοντέλο εξαιρετικά δημοφιλές, το οποίο σε κάθε επόμενη γενιά του γίνεται όλο και πιο επιβλητικό, όλο και πιο ελκυστικό. Αυτή τη φορά, το Honda Civic διατίθεται αποκλειστικά με μία υβριδική έκδοση, σε πλήρη εναρμόνιση με τις απαιτήσεις, αλλά και τις τάσεις, του σήμερα.

➢ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ=ΤΑΞΙΔΙ! Μια εισαγωγική εταιρεία με μεγάλη ιστορία στην Ελλάδα, ταυτισμένη με μάρκες όπως η YAMAHA, η PORSCHE, η SiXT. Υπογραμμίζοντας πως, ό,τι και εάν επιλέξει κάποιος από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, πχ μια PORSCHE CAYENNE HYBRID, ή μια μοτοσυκλέτα YAMAHA TRACER 900 ή ακόμη και τις πανίσχυρες, άθραυστες εξωλέμβιες της YAMAHA, ή δοκιμάσει ένα από τα ευέλικτα, έξυπνα προγράμματα μίσθωσης οχήματος από τη SiXT, το κριτήριό του θα είναι πάντοτε το ίδιο: η αντίληψη της ζωής σαν ένα ατελείωτο, αναζωογονητικό ταξίδι!

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής – Μάνος Στεφανής

Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής

Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή

Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς – Διονύσης Τσιρώνης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκουβάνης

Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας

Εταιρία Παραγωγής: Prostef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top