Αγγελική Νικολούλη: Τηλεφώνημα για βόμβα στην εκπομπή της

Οι απειλές που δέχθηκε για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου

Η απάντηση της Αγγελικής Νικολούλη στο τηλεφώνημα για βόμβα - Φως στο Τούνελ

Εντάσεις είχε η χθεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», καθώς άγνωστος τηλεφώνησε την ώρα που η παρουσιάστρια ήταν στον αέρα και είπε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα. 

Η Αγγελική Νικολούλη, που στο παρελθόν είχε δεχθεί ξανά ανάλογη απειλή, δε φάνηκε να τρομάζει κι έστειλε το δικό της μήνυμα στον άνθρωπο που πήρε τηλέφωνο. 

Αγγελική Νικολούλη: Η σπάνια εξομολόγηση για τον γιο της

«Αχ Θεέ μου, τι θα ακούσουμε πάλι. Παλιότερα, όταν ήμουν στο Alter, είχαν πει ότι έχουν βάλει βόμβα στο κτίριο. Έφυγαν όλοι κι εγώ έμεινα μόνη μου με μια κάμερα και συνέχισα. Λοιπόν, παιχνιδάκια τέτοια ότι έχει μπει βόμβα εδώ, ας τα αφήσουμε στην άκρη. Έλα Παναγιά μου. Είχα χρόνια να το ακούσω αυτό το πράγμα ότι έχουν βάλει βόμβα. Έχουμε τόσα μέτρα ασφαλείας εδώ αγαπητέ μου που δε μπαίνει κουνούπι κι εσύ μου λες ότι έχουν βάλει βόμβα; Καλά κρασιά. Σε εσένα θα σκάσει απ’ ότι φαίνεται. Λες και κωλώνουμε τώρα εμείς για μια βόμβα. Εντάξει τώρα υπερβολές. Μη τα κάνουμε αυτά τα πράγματα. Ηρεμήστε», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Νικολούλη: Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε σε έξοδο με τους συνεργάτες της

Ο άγνωστος όμως επέμεινε και πήρε ξανά τηλέφωνο, προειδοποιώντας την παρουσιάστρια να μην ασχολείται με την υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου γιατί δε θα βρει τίποτα. 

Η στιγμή που άγνωστος τηλεφωνεί στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και την απειλεί - Φως στο Τούνελ

«Αυτός που είπε για τη βόμβα; Για τον Μάριο; Αν ήταν έτσι θα είχαμε σταματήσει και τότε… Μας λέτε τώρα ότι θα βρούμε τίποτα; Εσείς ήσασταν για τη βόμβα; Όχι, η ιστορία δεν έχει τελειώσει. Για το τούνελ ποτέ δεν τελειώνει τίποτα…Απειλές… Έχει τελειώσει η ιστορία… Όσο μπορούμε θα ψάχνουμε» ήταν η απάντηση της Αγγελικής Νικολούλη.

Αγγελική Νικολούλη: Η ηλικία, το διαζύγιο και η αδυναμία στον γιο της

Πάντως μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για την ένταση, εξηγώντας ότι η υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου την έχει πονέσει πολύ. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top