Αγγελική Νικολούλη: Η σπάνια εξομολόγηση για τον γιο της

Ο Κωνσταντίνος είναι μεγάλο φαν της μητέρας του

Δείτε την Αγγελική Νικολούλη να χορεύει ζεϊμπέκικο

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγάλη της αδυναμία, τον γιο της Κωνσταντίνο Μουσούλη, που είναι σκηνοθέτης. 

Αγγελική Νικολούλη: Η ηλικία, το διαζύγιο και η αδυναμία στον γιο της

 

 

Όταν λοιπόν ο Νίκος Γεωργιάδης τη ρώτησε αν στον βωμό της επιτυχίας χρειάστηκε να θυσιάσει κάποιες στιγμές από την προσωπική της ζωή, η δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να ζήσει περισσότερο τον γιο της στα παιδικά του χρόνια.

Αγγελική Νικολούλη: Ο γιος της μιλά για τη θυσία της μητέρας του

«Αν αρχίσεις και ψάχνεις στη ζωή σου για το τίμημα που πλήρωσες ή πληρώνεις για να φτάσεις κάπου, τότε έχεις ήδη χάσει το νόημα του αγώνα και κατά κάποιον τρόπο ακυρώνεις όσα έχεις πετύχει. Ήταν και είναι επιλογή μου η σκληρή δουλειά, κόντρα σε κινδύνους και συμφέροντα. Οι δημοσιογράφοι που ξεκινήσαμε από την έντυπη δημοσιογραφία γαλουχηθήκαμε σε ατελείωτες ώρες δουλειάς και βάρβαρα ξενύχτια. Ίσως να θυσίασα κάποια πράγματα, όμως κέρδισα πολλά άλλα… Δεν υπολογίζω το τίμημα, το οποίο, όπως πολλοί λένε, μπορεί να είναι και ακριβό. Έχω στερηθεί αρκετά. Οικογενειακές στιγμές, φίλους, εξόδους, χαλάρωση, ύπνο και άλλα. Αν με ρωτούσες αν θα ήθελα περισσότερο χρόνο για κάτι, θα σου απαντούσα «για τον γιο μου στην παιδική του ηλικία». Φρόντιζα ο χρόνος που περνούσα με τον Κωνσταντίνο να είναι ουσιαστικός και ποιοτικός. Να είμαι δίπλα του σε ό,τι χρειαζόταν. Για μια μάνα όμως πότε δεν είναι αρκετός».

Ο Κωνσταντίνος της, είναι μεγάλος θαυμαστής της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» με την ίδια να αποκαλύπτει ότι τη στηρίζει και της δίνεις χρήσιμες συμβουλές, τις οποίες ακούει με προσοχή.

«Ο Κωνσταντίνος είναι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και ακούω με ιδιαίτερη προσοχή τις συμβουλές του, γιατί εμπιστεύομαι τη γνώμη του. Έχει εξελιχθεί σε έναν καλό επαγγελματία σκηνοθέτη, βραβευμένο. Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα και κινείται στον δύσκολο χώρο του κινηματογράφου με μια άλλη σκηνοθετική ματιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top