Αγγελική Νικολούλη: Ο γιος της μιλά για τη θυσία της μητέρας του

«Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή», γράφει ο Κωνσταντίνος Μουσούλης

Βιντεο από την εκπομπή Φως στο Τούνελ για την υπόθεση της Πάτρας

Η Αγγελική Νικολούλη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο της, Κωνσταντίνο Μουσούλη, και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό και την υποστήριξή της στο πρόσωπό του.

«Διπλά φιλάκια»: Η Αγγελική Νικολούλη είναι λίγο πιο ποπ από όσο πιστεύαμε

Προφανώς, ο αλληλοσεβασμός, η εκτίμηση και η περηφάνια είναι αμοιβαία, αφού μέσα από μία δημόσια ανάρτησή του στα social media, o γιος της δημοσιογράφου αναφέρθηκε στην αυτοθυσία της μητέρας του όσον αφορά στο επάγγελμά της.

Μέσα από μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o γιος της Αγγελικής Νικολούλη εκδηλωσε δημόσια τον θαυμασμό για τη μητέρα του 

«Ξεκατινιαστήκαμε με την Αγγελική Νικολούλη και ήταν άσχημο»

 Ο 35χρονος σκηνοθέτης, Κωνσταντίνος Μουσούλης, είναι γιος της Αγγελικής Νικολούλη και του Γιάννη Μουσούλη, ενώ έχει ιδρύσει δική του εταιρεία παραγωγής, Ηomeric Pictures, που ασχολείται με το management καλλιτεχνών.

Αυτή είναι η δημόσια ανάρτησή του για τη μητέρα του, Αγγελική Νικολούλη.

«27 χρόνια. Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή. Εσύ βλέπεις μια ερευνητική και τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στην προσωπική της ζωή και την υγεία της. Κι αυτό, για την αναζήτηση της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης. Με σεβασμό και περηφάνια στην ψυχική συνεισφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και το κοινωνικό σου έργο. Πάσχα έρχεται, ξεκούραση τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά στη ανάρτηση του ο Κωνσταντίνος Μουσούλης.

Αγγελική Νικολούλη: Απαντά πρώτη φορά για το κόκκινο σακάκι της!

Η Αγγελική Νικολούλη επί 27 χρόνια βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα με το «Φως στο Τούνελ», εξιχνιάζοντας πολύ δύσκολες και σκοτεινές υποθέσεις που έχουν σοκάρει την ελληνική κοινωνία. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top