Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην τηλεόραση - Η ανακοίνωση του καναλιού

To Mega την καλωσόρισε στο δυναμικό του

Δείτε φωτογραφίες της Ρούλας Κορομηλά από τη συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη

Είναι επίσημο! Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει τηλεοπτικά στο Mega σε λίγες ημέρες, με την παρουσίαση της μουσικής εκπομπής Σπίτι με το Mega.

Ρούλα Κορομηλά: Ποιο ρετούς; Δείτε τη selfie της παρουσιάστριας

Η παρουσιάστρια που την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν είχε ηγηθεί κάποιων αφιερωματικών εκπομπών, όπως ακουγόταν εδώ και καιρό, πλέον θα έχει μόνιμη παρουσία.

Η Ρούλα Κορομηλά έχει μια από τις μεγαλύτερες καριέρες στην ελληνική τηλεόραση

Η Ρούλα Κορομηλά έχει μια από τις μεγαλύτερες καριέρες στην ελληνική τηλεόραση

Η ανακοίνωση για τη Ρούλα Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά, η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα είναι η οικοδέσποινα στην αγαπημένη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA».

Ρούλα Κορομηλά: «Αυτό που αντίκρισα χθες με θλίβει, με θυμώνει»

Με τη διαχρονική τηλεοπτική εμπειρία και την αίγλη της, η Ρούλα Κορομηλά θα προσδώσει το δικό της στίγμα στο «Σπίτι με το MEGA», την εκπομπή του MEGA που χτυπάει στην καρδιά της ελληνικής μουσικής και έγινε μοναδική συνήθεια των τηλεθεατών.

Το «Σπίτι με το MEGA» έρχεται τον Νοέμβριο στο MEGA με ξεχωριστά, special τηλεοπτικά events και πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους.

Η ανάρτηση της Ρούλας στο Instagram

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση, η Κορομηλά έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. Ποστάροντας το δελτίο τύπου, σχολίασε: «Τώρα είμαι εδώ και η ζωή συνεχίζεται. Ζω για τη στιγμή που η μάχη κερδίζεται. Πέρασα πολλά μα το λόγο μου κράτησα. Είμαι πάλι εδώ επειδή σας αγάπησα💙🤍»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top