Dot: Ποιοι θα κάτσουν στον καναπέ της εκπομπής το Σαββατοκύριακο;

Το πιο σταθερό ραντεβού του Σαββατοκύριακου στην οθόνη του Star

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο DOT, η Νάντια Κοντογεώργη και ο  Μίνως Θεοχάρης υποδέχονται τον Πάνο Ιωαννίδη, λίγους μήνες μετά τον ερχομό του γιου του.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Dot

Ο αγαπημένος chef – κριτής του MasterChef, μιλάει για το πώς είναι ως πατέρας και εξηγεί γιατί τώρα έχουν ενωθεί ακόμη περισσότερο με τη σύντροφό του. Ακόμη, δίνει spoiler για το φετινό MasterChef, εξηγεί γιατί θα αιφνιδιάσει παίκτες και τηλεθεατές και περιγράφει ξεκαρδιστικά όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του παιχνιδιού με τους Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Πάνος Ιωαννίδης Dot

Ο Πάνος Ιωάννιδης θα είναι καλεσμένος του Dot το Σάββατο

Ακόμη στο DOT του Σαββάτου 15/10

  • Οι Σμαράγδα Καρύδη, Δήμητρα Ματσούκα, Κώστας Μαρτάκης, Σπύρος Μπιμπίλας και Δώρα Μακρυγιάννη απαντούν στις πιο σουρεάλ ερωτήσεις.
  • TOP 5: Δυναμικές γυναίκες του Hollywood, που μας απέδειξαν ότι η μητρότητα δεν έχει ηλικία.
  • Η Βίκυ Παπαδοπούλου συστήνει τη σκυλίτσα της, Candy και μοιράζεται την πιο τρυφερή ιστορία αγάπης.
  • Instagram Tops: Τα καλύτερα post που έκαναν οι celebrities την εβδομάδα που πέρασε.
  • Μαγειρική: Η μαμά του Μίνου επισκέπτεται την κουζίνα της εκπομπής και ετοιμάζει πεντανόστιμα, ατομικά κις λορέν, με μπέικον ή κολοκυθάκι.

Νάντια Κοντογεώργη Μίνως Θεοχάρης

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης μοιράζεται με τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη backstage στιγμές από το συναρπαστικό ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, «Asia Express» (κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις 21:00). Ο Πέτρος θυμάται το παρασκήνιο του δοκιμαστικού που έκανε για τον «Τροχό της Τύχης», στο οποίο τον πρότεινε ένας τεχνικός ήχου. Ακόμη, περιγράφει πώς διαχειρίστηκε την απώλεια της αδελφής του και μιλάει για τους γονείς του, που ποτέ δεν τον έκαναν να νιώσει παραμελημένος, σε μία συνέντευξη, που αξίζει κάθε της λεπτό.

Ακόμη στο DOT της Κυριακής  16/10

  • «Ο Μπακαλόγατος»: Οι Γιάννης Ζουγανέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ευτυχία Φαναριώτη και Ασπασία Κοκόση στο πιο αστείο παιχνίδι ερωτήσεων.
  • Social Moments: Oι πιο λαμπερές στιγμές που είχαν οι celebrities την εβδομάδα που μας πέρασε.
  • Η Σταυρίνα Ψιμοπούλου είναι ψυχολόγος και μας δίνει 5 πολύ αποτελεσματικές συμβουλές για διαχείριση θυμού.
  • Η Μάγκυ Ταμπακάκη ετοιμάζει στην κουζίνα του DOT ένα πεντανόστιμο comfort πιάτο για την Κυριακή. Πένες με τυρένια κρέμα κολοκύθας!

DOT: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50 στο Star! Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top