Μαυρικίου - Ζήση: Εξηγούν, κλαίγοντας, γιατί αποχώρησαν από το Asia Express

Όσα είπε το ζευγάρι στο Breakfast@star

Το Asia Express έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του Star! Το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας είχε εκπλήξεις, αλλά και μια απροσδόκητη οικειοθελή αποχώρηση.

Asia Express: Ο Πολυχρονίδης αιφνιδίασε με το «καλημέρα» τα 9 ζευγάρια

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου επεισοδίου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ανακοίνωσαν πως θέλουν να αποχωρήσουν. «Δεν μπορούσα να αντέξω το γεγονός ότι είχα να αναζητήσω στέγη από κάποιον που δεν μπορεί, δεν αντέχει να με φιλοξενήσει, δεν αντέχει να μου δώσει ένα πιάτο φαγητό και μέσα μου ψυχικά εγώ δεν το αντέχω. Συγγνώμη», είπε η Ιλάειρα.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Asia Express

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση

Asia Express: Μαυρίκιος & Ιλάειρα ανακοίνωσαν την οικειοθελή αποχώρησή τους

«Αυτή η μία μέρα μου δίνει μάθημα ζωής, ως προς τον τρόπο που ζουν άνθρωποι μακριά μας και ως προς τον τρόπο που πρέπει να διαχειριζόμαστε δύσκολες συνθήκες καθημερινότητας», πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.


Το πρωί της Δευτέρας (3/10), το ζευγάρι μίλησε στο «Breakfast@star» γι’ αυτή του την απόφαση.Και οι δυο παρακολουθώντας ένα μικρό απόσπασμα από όσα έζησαν στην Καμπότζη δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

«Ήταν μια αρκετά δύσκολη διαδικασία. Το πιο δύσκολο για μένα ήταν να  βλέπω ανθρώπους να υποφέρουν, παιδάκια που δεν είχαν να φάνε και κοιμόντουσαν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Σκεφτόμουν όλα αυτά που ζουν αυτοί οι άνθρωποι και δεν μπορούσα να το αντέξω. Έκλαιγα γιατί δεν μπορούσα να βλέπω αυτές τις εικόνες», είπε η Ιλάειρα Ζήση.

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση

«Οι εικόνες που είδαμε και κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε δεν μπορούν να περιγραφούν στον «αέρα»», ανέφερε με τη σειρά του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top