J2US: Η Στικούδη στη θέση της Παναγιώταρου - Το έμαθε από το... Ιnstagram

Το παρασκήνιο μιας συμφωνίας που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

Δείτε όσα είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Breakfast@Star

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε κάνει γνωστό πως θα βρισκόταν στα backstage του J2US. Ωστόσο, με μια ανάρτηση στο Instagram, η Κατερίνα Στικούδη την «έσβησε», καθώς αποκάλυψε ότι εκείνη τελικά αναλαμβάνει το green room του σόου που κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβριου στον Alpha. 

Στικούδη: Ακυρώθηκε η καλοκαιρινή εκπομπή με την Παναγιώταρου

Η ξανθιά καλλονή σε δηλώσεις της στην εκπομπή Breakfast@Star και τον Σαράντη Μαριεττή αποκάλυψε ότι δε μίλησε με τον Νίκο Κοκλώνη μετά την είδηση ότι στα backstage του J2US τελικά θα είναι η δημοφιλής performer, ενώ τόνισε πως δεν έπρεπε να δημοσιοποιήσει πως θα είναι εκείνη στο green room.

H Κατερίνα Στικούδη με τη Βίκυ Κάβουρα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε βραδινή έξοδο τον περασμένο Απρίλιο

H Κατερίνα Στικούδη με τη Βίκυ Κάβουρα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε βραδινή έξοδο τον περασμένο Απρίλιο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είχαμε συζητήσει για το green room και ξέρεις πως είναι στην τηλεόραση, αν φτάσεις κοντά και δεν έχεις υπογράψει, δε σημαίνει ότι θα το κάνεις. Δε με πήρε κανείς τηλέφωνο να μου πει ότι δε θα είμαι. Το έμαθα από το Instagram. Δεν ξέρω τι γίνεται με την Κατερίνα Στικούδη και τα posts της. 

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που κέρδισε στον τελικό

Το τηλεοπτικό μέλλον της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου παραμένει αβέβαιο...

Το τηλεοπτικό μέλλον της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου παραμένει αβέβαιο...

Πιστεύω ότι ίσως απλά δεν έπρεπε να το ανεβάσει, ίσως το ανέβασε για να βάλει κι εκείνη τα όριά της: “Εγώ θα είμαι στο green room, μην το ζεις μόνη σου”. Δε μίλησα με τον Νίκο Κοκλώνη, δε με πήρε τηλέφωνο, δεν υπήρχε λόγος», τόνισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top