Βίκυ Καγιά: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε»

«Τις ιστορίες της ζωής τους επιλέγουν και τις λένε οι παίκτριες»

Αυξημένες είναι αυτό το διάστημα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Βίκυς Καγιά, αφού εκτός από τα γυρίσματα του GNTM, και του Shopping Star, αφού πραγματοποιεί και επαγγελματικά ταξίδια.

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, τη συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας και τη ρώτησε για τις αλλαγές στον διαγωνισμό μόδας, τα όρια ηλικίας, αλλά και τη συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

«Χαίρομαι πολύ για το αποτέλεσμα αλλά εγώ έχω μάθει να δουλεύω σε ορχήστρες κι όχι σόλο. Ίσως είναι και το μόνο πρότζεκτ που χρειάζεται αλλαγές, για τις άλλες εκπομπές που κρατάνε χρόνια και έχουν τους ίδιους συντελεστές είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Η μόδα αν δεν είναι progressive, αν δεν υπάρχει εξέλιξη και δεν είναι δέκα βήματα μπροστά δεν είναι μόδα. Κουράζεσαι να το βλέπεις. Οπότε σοφώς έπραξαν από το κανάλι και άλλαξαν τα πάντα και έκαναν ολική επαναφορά γιατί πήγε καλά. Οι προηγούμενοι συνεργάτες μπορεί κάποια στιγμή να επιστρέψουν. Η μόδα είναι μια ρόδα που γυρίζει, ποτέ δεν ξέρεις», είπε στην κάμερα της εκπομπή «Το Πρωινό».


Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή κυριών μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και τη Σοφία Χατζηπαντελή σχολίασε: «Οι μεγάλες κυρίες που έχουν έρθει είναι υπέροχες πρώτα απ’ όλα για το θάρρος που έχουν να εκτεθούν, δεύτερος γιατί είναι κούκλες και τρίτον γιατί έχουν πράγματα να πούνε και αποτελούν έμπνευση. Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν το παίζει, έτσι είναι γι’ αυτό φωνάζει. Τις ιστορίες της ζωής τους επιλέγουν και τις λένε οι παίκτριες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top