Δάφνη Μπόκοτα: «Έχω δεχθεί εκατομμύρια πισώπλατα μαχαιρώματα»

Πού χάθηκε η για χρόνια φωνή της Eurovision;

Δείτε όσα είπε η Δάφνη Μπόκοτα στην πρωινή εκπομπή του Mega

Για 18 χρόνια υπήρξε η... φωνή της Eurovision, αφού παρουσίαζε τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού για τους τηλεθεατές της ΕΡΤ, σε μια περίοδο που περνούσε απαρατήρητος.

Η ΕΡΤ προσέγγισε τις γιαγιάδες της Κρήτης για τη Eurovision 2023!

Η Δάφνη Μπόκοτα μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα, όπου αναφέρθηκε στην παρουσίαση της Eurovision, τη θητεία της στην ΕΡΤ αλλά και τα όσα είπε για εκείνη η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

Η Δάφνη Μπόκοτα δε θα ήταν αρνητική σε κάποια νέα τηλεοπτική πρόταση

Η Δάφνη Μπόκοτα δε θα ήταν αρνητική σε κάποια νέα τηλεοπτική πρόταση

«Θα επέστρεφα στην τηλεόραση με ένα talk show. Είμαι στα πλατό από πολύ πιτσιρίκα, μου λείπει η αδρεναλίνη. Σκέφτηκα πολύ πριν βγω στη σύνταξη, είχα κουραστεί πολύ, έκανα τα χαρτιά μου μέσα σε μια μέρα. Διακόπηκε η συνεργασία με την ΕΡΤ και την Eurovision απότομα, όχι από την πλευρά μου πάντως... Δεν έχω φίλους από τη δουλειά, αλλά από παιδί», είπε αρχικά.

Eurovision 2023: Οι δύο πόλεις που διεκδικούν τη διοργάνωση του διαγωνισμού

Η Δάφνη Μπόκοτα με την Ευριδίκη το 2015

Η Δάφνη Μπόκοτα με την Ευριδίκη το 2015 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω δεχθεί εκατομμύρια πισώπλατα μαχαιρώματα και διαφορετικά. Εγώ δεν έχω “μαχαιρώσει” ποτέ κανέναν. Το πιο άδικο που έχει ειπωθεί για εμένα είναι ότι δεν έχω δουλέψει για την Eurovision κι ότι δε με ξέρει κανένας, που είχε πει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου (σ.σ. η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που τη διαδέχτηκε). Ένα "γεια" θα της πω αν τη δω, δε θα της ζητήσω τον λόγο».

Eurovision 2023: Εκτός Ουκρανίας ο διαγωνισμός - Πηγαίνει στους Βρετανούς;

Κλείνοντας, η Δάφνη Μπόκοτα ανέφερε: «Ποτέ δεν ήθελα να πουλήσω την προσωπική μου ζωή. Έχει κόστος η ενασχόληση με τα τηλεοπτικά. Τον γιο μου, όταν πήγαινε στο δημοτικό, τον φώναζαν “μποκοτάκι”».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top