GNTM 5: Βίκυ Καγιά σε διαγωνιζόμενη - «Είσαι άλλος άνθρωπος!»

Κέρδισε τις εντυπώσεις η Ειρήνη με τη δεύτερη audition της;

Συμμετείχε στις auditions στη Θεσσαλονίκη του GNTM 3, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.  

«Καλέ πού σε ξέρω εγώ εσένα;» τη ρώτησε η Βίκυ Καγιά, με την 26χρονη Ειρήνη να αποκαλύπτει ότι είχε βρεθεί ξανά στις auditions πριν από δυο χρόνια. Όπως αποκάλυψε η συμμετέχουσα, το GNTM είναι το απώθημένο της. 

GNTM 5: Πέρασε στην επόμενη φάση η τράπερ Τζένη;

GNTM 5: Από το bodybuilding στις πασαρέλες - Πέρασε η Μαρί Ρόουζ;

Το μοντέλο που από τότε έχει κάνει αρκετά πράγματα στον χώρο της μόδας, ήρθε πολύ πιο έτοιμο, κλέβοντας τις εντυπώσεις με το περπάτημα και τις πόζες της. Η Βίκυ Καγιά που θυμήθηκε την audition της, είπε ότι πριν από δυο χρόνια η Ειρήνη ήταν πολύ σφιγμένη και χαμηλών τόνων.

Η εμφάνιση με το μαγιό ενθουσίασε τον Τάσο Σοφρωνίου που τη συνέκρινε με την πρωταγωνίστρια της σειράς Emily in Paris. Τα τατουάζ της συμμετέχουσας άρεσαν πολύ στη Σοφία Χατζηπαντελή. 

GNTM 5: Η Ζωή από την Κύπρο που... αποσυντόνισε τους κριτές

GNTM 5: Η Κύπρια που «τρέλανε» τον Καράβα & της έδωσε τη Wild Card!

«Από την προηγούμενη φορά που σε είδα μέχρι τώρα οι πόζες σου είναι άλλο πραγμα!», είπε η Βίκυ, που παρατήρησε ότι έχει... στεγνώσει. «Είσαι άλλος άνθρωπος, έκανα καρέ καρέ την audition σου στη Θεσσαλονική άργα το βράδυ, με το μακρύ το μαλλί... το θυμήθηκα όλο, είσαι άλλο παιδί», συμπλήρωσε ενθουσιασμένη. «Εκτός από τα τατουάζ», είπε απογοητευμένη.   

GNTM 5: «Ας πάει διακοπές!» - Η ατάκα που εκνεύρισε τη Μαρία

GNTM 5: Η Καγιά προβληματίστηκε με τα μαλλιά της Βικτώριας

Το πρώτο «ναι» στην Ειρήνη δόθηκε από τον Τάσο Σοφρωνίου. Ο Γιώργος Καράβας θεωρεί ότι τα τατουάζ της είναι ένα μεγάλο «συν» που της είπε το δεύτερο «ναι». Διστακτική ήταν η Βίκυ Καγιά, που ως γνωστόν δεν της αρέσουν τα τατουάζ. «Όλη αυτην τη φλυαρία στο σώμα σου δεν μπορώ να τη βλέπω!», είπε η fashion expert και κριτής. Η επιμονή της παίκτριας ήταν αυτή που έκανε τη Βίκυ να πει το τρίτο «ναι». Αποκαλώντας τη «μοντέρνο μοντέλο», η Σοφία Χατζηπαντελή της έδωσε το τέταρτο «ναι»

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top