Πρεμιέρα για το GNTM 5: «Φέτος έχει κλάματα, φωνές και χωρισμούς!»

Ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου λίγες ώρες πριν το πρώτο επεισόδιο

Λίγες ώρες έχουν μόνο απομείνει για τη σημερινή πρεμιέρα του πιο φαντασμαγορικού διαγωνισμού μόδας στην Ελλάδα. Το GNTM 5, όπως αποκάλυψαν οι δύο από τους φετινούς κριτές, Τάσος Σοφρωνίου και Γιώργος Καράβας, θα είναι εντελώς διαφορετικό, πρωτότυπο και ανανεωμένο από όσα έχουμε παρακολουθήσει έως σήμερα.

Βίκυ Καγιά για το GNTM: «Εγώ αισθάνομαι σαν να μην έφυγα ποτέ»

Το αγαπημένο πρόγραμμα του Star υπόσχεται για άλλη μια φορά να γεμίσει τα βράδια της Δευτέρας και της Τρίτης με λάμψη, πόζες, δοκιμασίες, συγκίνηση και μεγάλες δόσεις μόδας.

Ο Γιώργος Καράβας δίχως να κρύβει τον ενθουσιασμό του σχολίασε: «Έχουν προχωρήσει οι δοκιμασίες. Φέτος θα δείτε πολύ ανανεωμένο το GNTM, δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Περιμένω πώς και πώς να δω την πρεμιέρα. Έχει πολύ ενδιαφέρον φέτος».

 

 

Χρήστος Μπίρμπας: Ποιος είναι ο κούκλος νέος coach του GNTM 5;

Και συνέχισε λέγοντας: «Η κοινωνία αλλάζει με γοργούς ρυθμούς και η μόδα είναι μέρος αυτής. Ακολουθεί τα δρώμενα, ακολουθεί τις τάσεις. Αλλάζουν τα πάντα στον κόσμο και η μόδα είναι ο πρώτος χώρος που αντικατοπτρίζει όλη αυτή την αλλαγή».

GNTM 5: Το καλύτερο GNTM ever επιστρέφει σε λίγες ώρες

Από τη δική του πλευρά ο Τάσος Σοφρωνίου έδωσε και μία γεύση με όσα θα δούμε στο πολυαναμενόμενο GNTM 5: «Θα το δείτε ήδη από το πρώτο επεισόδιο που ούτε εμείς το πιστεύουμε. Έχει κλάματα φέτος, φωνές, χωρισμούς, ενθουσιασμό... Μπήκαν αρκετές κυρίες που ήταν άνω των 45 και η πιο μεγάλη ήταν 79 ετών που ήταν τόσο θεά που έβαλε μαγιό».

Καγιά: Η χιουμοριστική φωτογραφία από τα backstage με τον Τάσο Σοφρωνίου

«Όχι μόνο καυγάδες έχουν γίνει αλλά έχει γίνει η μάχη του... Μάμαλη. Ξεχνάμε ότι υπάρχουν οι καμέρες. Λειτουργούμε όπως θα κάναμε σε μια φωτογράφιση, οπότε βγαίνουν τα... μαχαίρια».

Τέλος, οι δύο κριτές του νέου GNTM 5 συμφώνησαν ομόφωνα ότι η Βίκυ Καγιά είναι -και θα είναι- πάντα αναπόσπαστο κομμάτι του διαγωνισμού μόδας, όσοι κύκλοι και έαν γίνουν και ότι τη θαυμάζουν για το ήθος, τον σταθερό χαρακτήρα της σε αυτόν τον δύσκολο χώρο, όπως είναι αυτός της μόδας και φυσικά για τον επαγγελματισμό της.

Στον προηγούμενο κύκλο νικήτρια αναδείχθηκε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ανάμεσα σε διαγωνιζόμενους κι από τα δύο φύλα. Στον πέμπτο κύκλο του αγαπημένου σόου θα δούμε μόνο γυναίκες από 18 έως και 88 ετών!

Το πρώτο επεισόδιο του GNTM 5 θα προβληθεί σήμερα, στις 21:00, στο Star.

 

 

 Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top