Ρουγγέρη: Η ζωή σε μοναστήρι και η μάχη με τον καρκίνο

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

Για την ηλικία, τη μάχη με τον καρκίνο, τα χρόνια στο μοναστήρι, αλλά και τον πατέρα της που έχασε στα 17, μίλησε η Κάρμεν Ρουγγέρη σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που παραχώρησε σε πρωινή εκπομπή.

Κάρμεν Ρουγγέρη: Για ποιο λόγο δάκρυσε στον τηλεοπτικό αέρα;

Όσον αφορά τα χρόνια της και χωρίς κανένα κόμπλεξ, εξομολογείται πως είναι 78 ετών. «Τη λέω την ηλικία μου. Είμαι 78 παρά δύο 80», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». 

Κάρμεν Ρουγγέρη για καταγγελίες: Αν ήξερα, θα πήγαινα να μιλήσω στις Αρχές

Κάρμεν Ρουγγέρη

Ενώ για την περιπέτειά της με τον καρκίνο, η ηθοποιός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων ανέφερε:

«Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα, όταν διαγνώστηκα με καρκίνο και μπόρεσα να το ξεπεράσω πολύ εύκολα ότι μεγάλωσα, έκανα τα παιδιά μου, άφησα το στίγμα μου στην ανθρωπότητα και ότι όπως όλος ο κόσμος είναι ένας κύκλος που κάποια στιγμή θα τελειώσει».

Η Κάρμεν Ρουγγέρη με την κόρη της στο Ηρώδειο

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μαζί με την κόρη της, Χριστίνα Κουλουμπή, στο Ηρώδειο - Φωτογραφία NDP 

Η πορεία που έχει διαγράψει η Κάρμεν Ρουγγέρη, τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση, είναι γνωστή. Ωστόσο, αυτό που δεν ξέρουν πολλοί για εκείνη, είναι ότι έχει περάσει τα πρώτα τέσσερα σημαντικά χρόνια της ζωής της σε μοναστήρι. 

«Μέχρι 4 ετών ζούσα σε μοναστήρι γιατί οι γονείς μου προσπαθούσαν να ορθοποδήσουν οικονομικά», εξομολογείται με ειλικρίνεια η ηθοποιός στην εκπομπή του Open. 

Η ίδια αναγκάστηκε σε νεαρή ηλικία να αποχωριστεί τον πατέρα της, ενώ για τη μητέρα της που δεν είναι ούτε αυτή στη ζωή, αποκάλυψε πως δεν παρέστη στην κηδεία της, επειδή έλειπε στο εξωτερικό.

 «Δεν ήμουν στην κηδεία της μάνας μου γιατί έλειπα στο εξωτερικό και έχω την εικόνα της όπως ήταν ζωντανή».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top