Κάρμεν Ρουγγέρη για καταγγελίες: Αν ήξερα, θα πήγαινα να μιλήσω στις Αρχές

Όσα είπε η ηθοποιός για το φλέγον ζήτημα των ημερών

Όσα είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη στο Happy Day για την κακοποίηση και τη σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτορυ

Στο φλέγον ζήτημα των ημερών αναφέρθηκε και τοποθετήθηκε η Κάρμεν Ρουγγέρη το πρωί της Παρασκευής.

καρμεν ρουγγερη σεη σπυρος μπιμίλας happy day

 Κάρμεν Ρουγγέρη 

«Εγώ 25 χρόνια είμαι στον κόσμο μου, ασχολούμαι με τα παιδιά. Εγώ πάντα κάνω αξιοκρατικά τις επιλογές μου, έρχονται στις ακροάσεις και διαλέγω τα παιδιά που είναι κατάλληλα για τον ρόλο. Μου είχαν μιλήσει για τον τάδε που έχει κακό χαρακτήρα, ή ο τάδε φέρεται πολύ άσχημα στα κορίτσια και πολύ ωραία στα αγόρια. Αυτά είχα ακούσει, δεν είχα ακούσει κάτι άλλο. Αν ήξερα ακόμα κι αν δε μιλούσε το θύμα θα πήγαινα εγώ στις Αρχές για να το καταδώσω.

Θεωρώ ότι έχουν μεγάλη ευθύνη αυτοί που ξέρανε και δεν πήγαν να το καταγγείλουν. Κάπως πρέπει να σταματήσει αυτό, δε μπορούμε να το αφήσουμε έτσι. Το θεωρώ αδιανόητο να ξέρεις και να μην το καταγγείλεις» είπε η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα του Happy Day.

«Το θύμα μπορεί να έχει τους λόγους του που δε μιλάει. Μπορεί να φοβάται το περιβάλλον του, μπορεί να απειλείται. Υπάρχει και αυτή η εκδοχή», πρόσθεσε, ενώ τόνισε πόσο εξαιρετικός είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αλλά και η πρόταση να μη γίνονται ιδιωτικές πρόβες με λιγότερα από δύο άτομα.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ούτε ζήτησα να ηρωοποιηθώ, ούτε να αγιοποιηθώ»

«Εγώ να σας πω την αλήθεια, ελέγχω πάρα πολύ τους ανθρώπους που παίρνω. Ελέγχω τον χαρακτήρα τους», είπε στο τέλος η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top