Σπύρος Μπιμπίλας: «Ούτε ζήτησα να ηρωοποιηθώ, ούτε να αγιοποιηθώ»

Το μήνυμα του Κατσούλη στον πρόεδρο του ΣΕΗ

Τεράστιο είναι το κύμα συμπαράστασης των ανθρώπων του θεάτρου προς τον Σπύρο Μπιμπίλα, μετά τους χαρακτηρισμούς του Δημήτρη Λιγνάδη κατά του ηθοποιού, πριν από λίγες ημέρες, στο απολογητικό του υπόμνημα.

Το διαδίκτυο στήριξε τον Μπιμπίλα μετά τον χαρακτηρισμό του Λιγνάδη

Να υπενθυμίσουμε ότι τον είχε χαρακτηρίσει «μέτριο ηθοποιό». Ο Αρτ Αντιμιάν συνάντησε τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και τον ρώτησε για το πώς αισθάνεται που οι συνάδελφοί του είναι στο πλευρό του.

Η απάντηση του Μπιμπίλα στον Λιγνάδη που τον χαρακτήρισε «μέτριο ηθοποιό»

Μπιμπίλας για την προφυλάκιση Λιγνάδη: «Λυπάμαι Δημήτρη»

«Συγκινήθηκα. Τώρα είμαστε όλοι μέτριοι. Εκείνο το βράδυ που είδα τον καταιγισμό μηνυμάτων, παρότι ήμουν μόνος μου, ένιωσα ότι όλη η Ελλάδα είναι στο πλάι μου. Αυτό που έγινε με την άδικη στοχοποίηση του ΣΕΗ και του προσώπου μου, ενίσχυσε πάρα πολύ το Σωματείο Ηθοποιών. Τώρα όλοι οι ηθοποιοί είναι συσπειρωμένοι σαν μια γροθιά για να γίνει το θέατρό μας καλύτερο. Ούτε ζήτησα να ηρωοποιηθώ, ούτε να αγιοποιηθώ. Οι συγκυρίες το φέρανε και ο κόσμος μιλάει για μενα», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».


Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης τον λόγο πήρε ο Κρατερός Κατσούλης και αποκάλυψε το μήνυμα που έστειλε στον Σπύρο Μπιμπίλα. «Όταν βγήκε στο φως όλη αυτή η ιστορία με τις καταγγελίες, τον πήρα ένα τηλέφωνο και στη συνέχεια του έγραψα ένα μήνυμα στο Instagram και του είπα: «Τώρα καταλαβαίνεις γιατί έτυχε σε εσένα να έχεις τη διαχείριση αυτής της ιστορίας. Γιατί είσαι από τους λίγους ανθρώπους που ξέρω, βαθιά ευγενής και φωτεινός άνθρωπος. Μόνο εσυ θα μπορούσες να διαχειριστείς με αυτόν τον τρόπο αυτή την ιστορία. Αυτή η κατάφορη επίθεση στο πρόσωπό σου ένωσε όλους τους ηθοποιούς όπως δεν έχουμε ενωθεί τα τελευταία 40 – 50 χρόνια». Σε ευχαριστούμε πολύ παραμένουμε όλοι μέτριοι, εφόσον εσύ είσαι αυτό το παράδειγμα».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top