Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Αυτές ήταν οι τελευταίες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις

Όσα είχε αναφέρει ο τραγουδιστής & συνθέτης

Δείτε όσα είχε πει ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς στην εκπομπή Open Weekend

Θλίψη έχει προκαλέσει ο «χαμός» του Ρόμπερτ Ουίλιαμς σε ηλικία 73 ετών. Τον τελευταίο καιρό ο τραγουδιστής και συνθέτης αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, με την οικογένειά του να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Πέθανε ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς 

Στην τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Open Weekend τον περασμένο χειμώνα, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς είχε μιλήσει για τη μεταφυσική εμπειρία που είχε ζήσει.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς με την κόρη του Ιλένια το 2017

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς με την κόρη του Ιλένια το 2017 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ναι, έχω ζήσει μία μεταφυσική εμπειρία. Θα ήθελα να είναι "ναι" σκέτο. Θα σας αναφέρω κάτι που είναι ίσως πιο light, ότι έχω φτιάξει τραγούδια για έναν δίσκο που έγινε μια συγκεκριμένη εποχή και στη δεύτερη πλευρά του περιγράφεται ότι συνέβη έναν μήνα μετά ή εβδομάδες μετά. Δεν το θυμάμαι καν, αλλά και να το θυμόμουν δε θα σας το έλεγα διότι προσδιορίζει ορισμένες καταστάσεις και δε θα ήθελα να υπάρξουν άνθρωποι που θα θυμηθούν πράγματα και θα πληγωθούν. Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία τουλάχιστον για εμένα γιατί χάθηκε ένας άνθρωπος», είχε πει τότε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Καλύτερα Δε Γίνεται

Λίγο καιρό μετά, είχε κάνει αναδρομή στην καλλιτεχνική του πορεία μέσα από σχετική στήλη της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται με τη Ναταλία Γερμανού.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς με την Μπέσσυ Αργυράκη στην κηδεία της Μαριάννας Τόλη 

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς με την Μπέσσυ Αργυράκη στην κηδεία της Μαριάννας Τόλη /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top